Web Analytics
scris marți, 01.02.2022

Trei juniori de la FC Argeș, convocați la reprezentativa României U16

FC Argeș redevine încet, dar sigur, una dintre cele mai bune pepiniere ale fotbalului românesc. După ce Ianis Pârvu și Darius Grigore au fost chemați la reprezentativa U15 a României, alți trei juniori alb-violeți au intrat în vederile loturilor naționale.

Trei juniori de la FC Argeș, convocați la reprezentativa României U16

Mihai Militaru și Luca Predescu au participat acum câteva zile la o selecție pentru reprezentativa U16 a României. Cei doi au dat probele fizice la Centrul Național de Fotbal Buftea și au rămas în lotul lărgit al selecționatei pregătite de Victor Ene.

Citește și Doi ani de la dispariția lui Ilie Bărbulescu

Andrei Stoica este cel de-al treilea jucător alb-violet care a fost convocat la reprezentativa U16 a României. Piteșteanul va participa cu tricolorii la un stagiu de pregătire care va avea loc în Cipru, în perioada 6-16 februarie.

Reunirea lotului va avea loc sâmbătă, la ora 18.00, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia. În acest stagiul de pregătire centralizată, România va disputa și două meciuri de verificare cu selecționata similară a Ciprului, partidele fiind programate pe 14 și 16 februarie.

Mihai Militaru, Luca Predescu și Andrei Stoica evoluează în Liga Elitelor Under 16 și sunt pregătiți de tandemul Cătălin Oprea – Mihai Ariciu. În prima parte a sezonului, Stoica s-a pregătit și cu FC Argeș U17, sub îndrumarea antrenorului Daniel Nicolae Ghiță.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită