Web Analytics

Cine este liberianul Emmanuel Ernest, noul transfer de la FC Argeș II

de | 8.02.2022 18:43 | Actualitate, Sport

În afară de George Ganea, FC Argeș a mai perfectat în cursul zilei de luni încă un transfer. Clubul alb-violet a ajuns la o înțelegere pentru 1 an și 6 luni cu liberianul Emmanuel Ernest.

Atacantul în vârstă de 21 de ani a mai jucat în România la Sporting Roșiori, în Liga a treia, la Rapid, în sezonul 2020-2021, când giuleştenii activau în eșalonul secund, dar şi la Ripensia Timişoara, în prima parte a acestei ediții de campionat.

Citește și Rucăr: Societate din domeniul silvic sancționată contravențional

Născut în Monrovia, capitala Liberiei, Emmanuel a jucat şi în Nigeria, la Christ Ambassador Sport Academy. Cel mai bun randament l-a dat la Sporting Roșiori, formație pentru care a marcat 4 goluri în 8 jocuri. La Ripensia, Ernest a înscris un singur gol în cele 11 meciuri jucate. Liberianul va evolua în Liga a treia, la FC Argeș II, iar dacă va confirma așteptările va face pasul la prima echipă.

Ernest a fost însoțit la semnarea contractului de agentul Cristian Hossu care îi prevede un viitor frumos: “E un atacant puternic, tânăr. La 21 de ani deja a fost și la Rapid. Sper să confirme aici, să pună umărul la îndeplinirea obiectivului echipei și să ajungă și mai departe, să fie o rampă bună de lansare pentru el”, a declarat impresarul jucătorului.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *