Web Analytics

Publicul s-a întors în Trivale, chiar dacă FC Arges a pierdut cu 3-2 în fața FCSB, în ultimul minut

de | 20.03.2022 22:55 | Actualitate, Sport

Meci nebun în Trivale, cu cinci goluri, dintre care trei din penalty. Cu un jucător de la gazde eliminat și o victorie a FCSB obținută in extremis, în minutul 90+4, practic la ultima fază de joc.

Scor final 3-2 pentru oaspeți, însă cu un FC Argeș revenind de fiecare dată, de la 1-0 și 2-1, a doua egalare reușind-o alb violeții în zece jucători, după eliminarea căpitanului Ionuț Șerban.

Citește și: Tribunalul Vâlcea a anulat autorizația de construire pentru blocul Titidan !

Cronologic, scorul a fost deschis de FCSB prin Florin Tănase în minutul 39, apoi a egalat Ionuț Serban pentru FC Argeș, în min. 44, din penalty și s-a intrat la pauză cu egalitate. De la cabine, FCSB a ieșit mult mai periculoasă și a ratat două ocazii mari înainte ca Florin Tanase să marcheze din penalty și să ducă FCSB în avantaj, cu 2-1.  

Apoi a venit eliminarea lui Ionut Șerban în urma unui scandal generalizat care a arătat că arbitrul Horia Mladinovici scăpase jocul din mână. Totuși, alb violeții n-au predat armele și au egalat în inferioritate numerică prin Said, dintr-un penalty obținut tot de el.

Fatalitate, însă, la ultima fază a meciului, în minutul 90+4, nou intratul în teren Dumiter a adus victoria pentru FCSB, când nimeni de la oaspeți nu mai spera la ea.

Și uite așa, elevii lui Prepeliță au pierdut un punct care părea echitabil, după un joc pe contre și în care au arătat ritm și determinare. Meciul a fost frumos, chiar dacă brigada de arbitri condusă de Horia Mladinovici a făcut praf meciul, prin cel puțin 5 erori grave de apreciere în contul ambelor echipe.

Însă cel mai frumos lucru petrecut la meciul din Trivale a fost publicul, în număr de peste 12.000, care a umplut practic stadionul, în contextul în care 3000 de bilete n-au fost vândute spre a se lăsa o zonă  de tampon pentru galeria oaspete.

Citește și: Au început audierile în dosarul agresării în birou a primarului Georgescu

Iată ce înseamnă calificarea în play off: publicul piteștean a revenit pe stadion, la fel și primarul Cristian Gentea, care nu mai venise de două luni la meciuri. Iar valurile făcute de spectatori pe stadion, după egalarea la 2-2, arată că la Pitesti a renăscut speranța.   

        Gabriel Grigore                                      Foto: GSP

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Ce meci ati vazut,voi?intrebare,din întâmplare,la ce echipa au jucat ..oooops,VLADOIU si Prepelita, si Tănase, si Lato?nu va da de gandit,golul 3 al lor ,dat la momentul potrivit?Greab ,trebuie sa mai faca tușa,ne-a mâncat 4 meciuri.Un blat ordinar.RUSINE.

    Răspuns
  2. Cinste, publicului ! Cinste, jucatorilor / mai putin … chelului din jocul trecut si astuia de pe urma / prea seamana cu „meletarul” care-si pierdu in post … mitraliera !

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *