Web Analytics

SCANDAL după meciul alb-violeților cu FCSB! Căpitanul Florin Tănase, lovit de Ionuț Șerban! A intervenit Poliția

de | 21.03.2022 10:05 | Actualitate, Sport

Momente tensionate după partida disputată de formația din Trivale și FCSB.. Meciul s-a terminat cu scorul de 3-2 pentru oaspeții în roș-albastru, care au bifat un triumf în ultima secundă prin golul lui Dumiter.

Florin Tănase, căpitanul lui FCSB, a fost lovit de preparatorul fizic al piteștenilor, a intervenit și Poliția, iar oamenii legii au început să ia declaraţii, după cum a anunțat Antena Sport. Scandalul a apărut în contextul în care pe mai tot parcursul partidei, suporterii alb-violeților s-au aflat în conflict cu Tănase, omul care a evoluat aproape 10 ani la LPS Pitești, în copilărie.

Citește și: Austria reintroduce restricțiile sanitare după ce a crescut numărul de infectări cu SARS-CoV-2

„A fost o victorie muncită, un meci pe care puteam să ni-l facem mult mai uşor. Suntem fericiţi că am câştigat trei puncte. Nu mai contează ce s-a întâmplat în afara terenului (n.r.: el a plecat nervos, direct la vestiare, după schimbare). Arbitrul a luat decizia corectă la eliminare. Şerban m-a lovit intenţionat cu călcâiul după ce i-am dat mingea printre picioare. Arbitrul trebuia să gestioneze mai altfel. A fost o răutate pe care n-o înţeleg”, a declarat Florin Tănase pentru Digisport.

Piteșteanul Ionuț Șerban a vorbit despre evenimentele petrecute în partida dintre FC Argeș și FCSB, încheiată scoruil 2-3, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1.

Ce spune Șerban despre incidentul cu căpitanul FCSB

La finalul meciului cu FCSB, Ionuț Șerban a vorbit despre faza în care a fost eliminat. Jucătorul FC Argeș a recunoscut că și-a pierdut controlul, însă crede că aceeași sancțiune trebuie să îi fie aplicată și lui Tănase. ”Şi înger, şi demon. A fost o fază în care mi-am pierdut controlul, îmi cer scuze. Trebuia roşu şi la Tănase, pentru că el a început. Nu trebuia să o fac, îmi cer scuze. A fost un meci cu încărcătură, un meci cu o echipă bună.

Șerban: ”E un gest care nu e frumos şi îl regret. A fost un meci cu miză. Eu zic că a fost agresivitate şi din partea lor. Azi ăsta a fost ritmul jocului, dar vom vedea”

O să am o discuţie cu antrenorul, dar nu azi, la cald. De mâine avem timp, acum e şi pauza cu naţionala şi o să avem o discuţie. E un gest care nu e frumos şi îl regret. A fost un meci cu miză. Eu zic că a fost agresivitate şi din partea lor. Azi ăsta a fost ritmul jocului, dar vom vedea”, a declarat Ionuţ Şerban, la finalul partidei. (A.N)

Foto: Sport Pictures

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. serban e un golan,vedeta de circ si nu-i prima data cand face asa.il tine prepe in brate.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *