Web Analytics

Ion Mihalcea: ”Până nu sosește hârtia cu excluderea, sunt viceprimar la Ștefănești”

de | 7.06.2018 09:35 | Actualitate

vice stefanmÎn urma ședinței de aseară de la PSD Argeş, Nicolae Velcea, preşedintele interimar al PSD Ştefăneşti, a prezentat conducerii partidului un raport cu situaţia de la Ştefăneşti.

Conform acestuia, viceprimarul Mihalcea, deşi nu mai era preşedintele organizaţiei de la Ştefăneşti, încasa în continuare cotizaţia de la colegii de partid și pleca cu banii acasă. La partid nu a ajuns niciun leu din banii încasaţi de viceprimar.

Acum, după decizia de a i se retrage sprijinul politic, Ion Mihalcea va pierde şi funcţia de viceprimar al oraşului Ştefăneşti.

Întrebat despre retragerea sprijinului politic și pierderea funcției de viceprimar la Ștefănești, dar și despre acuzele că ar fi plecat cu banii din cotizații acasă, vicele Mihalcea a declarat pentru Jurnalul de Argeș:

”Nu știu nimic. Nu am fost înștiințat, nu am fost chemat… Am auzit și eu aseară… M-a sunat cineva. Nu pot să comentez ceea ce nu știu. În legătură cu ce spune dl Velcea pot spune că la mine există un contract semnat cu sediul PSD-ului până la sfârșitul anului 2018. Mai mult de atâta, se dă și chitanță. Mai există și la partid unde se depune cu chitanță banii… Dovada e cu chitanță… Este vorba de sediu care este închiriat de la o firmă și despre cotizația la partid. Deci se plătește chirie pentru că partidul nu are sediu și există un contract între mine și sediu. Iar, cotizațiile se depun la partid cu chitanță… La partid i-am depus… Până nu primesc ceva oficial, nu am ce să comentez. Nu mi s-a spus nici la telefon, nici în altfel. Am aflat și eu din presă și de la apropiați. Până nu sosește hârtia cu excluderea sau ce s-a făcut, îmi exercit funcția de viceprimar. Cum știți dvs, știu și eu. Totul este pe auzite, nu este nimic oficial, nimic scris”.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii