Web Analytics

Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni: „Sunt sigur că CS Mioveni şi FC Argeş vor încerca să realizeze cât mai mult, să nu facă deliciul unor răutăcioşi”

de | 21.07.2022 13:40 | Actualitate, Home, Sport

Deși nu a vrut să comenteze înfrângerea CS Mioveni de la Hermannstadt, scor 3-0, din prima etapă a noului sezon fotbalistic de Liga I, primarul Ion Georgescu a lăsat să se înțeleagă că este optimist în privința parcursului CS Mioveni și FC Argeș din acest an. Edilul de la Mioveni ne-a declarat în acest sens: ”Nu vreau să comentez nimic despre meciul dintre Hermannstadt și CS Mioveni, dar pot spune că FC Argeș a avut un debut foarte bun, iar jucătorul cu numărul 24 de la FC Argeș, cel care a și marcat, m-a încântat. Am fost la meciul dintre FC Argeș și UTA Arad, am fost să-l susțin pe primarul Gentea și echipa lui, pentru că suntem cu toții argeșeni. M-a încântat în general echipa, dar jucătorul cu numărul 24 este de mare calitate. Îi felicit pe primarul Cristi Gentea și pe dl Viorel Tudose (n.red. – sponsor principal FC Argeș) că au avut inspirația de a-l lua pe acest jucător.

Nu aș vrea să mai comentez altceva pentru că este prematur, a trecut doar o etapă, mai sunt 29 de etape. Să știți că în general cățeii cei dintâi turbează, așa este un proverb… Vom vedea! Prima etapă este totuși nesemnificativă… Depinde fiecare echipă cum gestionează următoarele meciuri, depinde cum înțeleg jucătorii, cum înțeleg conducătorii, sunt mai mulți factori care influențează următoarele etape pentru echipele argeșene. Probabil că vor influența și condițiile meteo, sunt mai multe, mai ales că este și început de campionat, după perioada de două luni de pauză competițională. Meciurile amicale sunt amicale, meciurile din campionat sunt cu totul altceva, sunt chestii distincte. Sunt sigur că echipele argeșene vor încerca să realizeze cât mai mult, să nu facă deliciul unor răutăcioși, unor posturi de televiziune și unor publicații. Sunt un simplu suporter și o să mă bucur de rezultatele echipelor argeșene. Să vedem!”

Citește și CS Mioveni-măcelărită cu 3-0 de nou promovata Hermanstadt

Citește și Dumitru Olteanu, preşedinte CD CS Mioveni: ”Dacă mai aducem doi jucători valoroşi, suntem mai bine decât anul trecut”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *