Web Analytics
scris vineri, 15.07.2022

CS Mioveni-măcelărită cu 3-0 de nou promovata Hermanstadt  

CS Mioveni a fost învinsă de FC Hermannstadt cu scorul de 0-3, în primul meci al sezonului de Liga 1. Sibienii i-au plătit-o fostului lor antrenor, Alex Pelici, care-i retrogradase în ”B”, în 2021.

CS Mioveni-măcelărită cu 3-0 de nou promovata Hermanstadt  

3-0 contra Mioveniului, într-o partidă cu iz de răzbunare pentru ceea ce s-a întâmplat în mai/iunie 2021. Atunci, în barajul de menținere/promovare, sibienii fuseseră retrogradați în „B” chiar de echipa lui Alex Pelici, fostul lor antrenor: 0-0 și 1-2 în returul disputat, ca și acum, la Mediaș! 

Citește și Mihai Ianovschi, reconfirmat membru în Comisia Tehnică a FRF

Hermannstadt a avut mai mult balonul, a trimis câteva șuturi „de control”, dar mai mult decât semiocazia lui Mino Sota nu le-a ieșit amfitrionilor. Mioveniul? Parcă mulțumiți să păstreze tabela neschimbată în dreptul lor, argeșenii au făcut un joc pasiv. Iar fără Bogdan Rusu în avanposturi – n-a fost nici măcar în lot – nu s-au văzut deloc în atac. De parcă nici n-ar fi lucrat faza ofensivă în pregătiri.

Tabloul s-a schimbat în minutul 28, când Daniel Paraschiv a profitat de un blackout Iacob / I. Popescu și a „înțepat” balonul pentru 1-0. Golul i-a scos din letargie pe oaspeți, însă doar Garutti a creat pericol, cu un „trasor” de la 30 de metri. Ocazie care a și pus capăt unei prime părți mai degrabă „soft”. 

Oaspeții au avut și prima oportunitate a părții secunde, prin Voinea, apoi au revenit în mediocritatea primei părți, făcându-le viața ușoară sibienilor, ce nu s-au lăsat prea mult invitați. Alhassan, „dublă”, a dus scorul la un comfortabil 3-0, ba putea fi chiar 4-0, dar Buhăcianu a țintit „transversala”. 

Foto GSP

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *