Web Analytics

Dumitru Olteanu, preşedinte CD CS Mioveni: ”Dacă mai aducem doi jucători valoroşi, suntem mai bine decât anul trecut”

de | 30.06.2022 13:05 | Actualitate, Sport

Întrebat despre transferurile din ultima perioadă și despre programul echipei în perioada imediat următoare, Dumitru Olteanu, președintele Consiliului Director al CS Mioveni, ne-a declarat: ”Am adus jucători în această perioadă și va trebui să mai aducem 1-2, pentru că avem nevoie. Au plecat câțiva jucători și normal că trebuie înlocuiți. În afară de portarul Croitoru, mijlocașul de bandă Cristi Dumitru, am mai adus un jucător tânăr de la Bascov, un atacant pe nume Mario Iordache și încă un atacant, Liviu Antal, care a fost la UTA Arad și în ultimul an la o echipă din Ungaria. În principiu, ne-ar mai trebui un mijlocaș și încă un atacant și am cam închide lista de transferuri. Ne-au plecat trei jucători, Ducan și Lixandru s-au întors la FCSB, dar vom vedea care este situația lor în zilele următoare. Au mai plecat și Dimitriu, căruia i-a expirat contractul, și Sanoh, care s-a întors în Olanda, care are niște probleme de familie și nu a mai putut să rămână în România. Lotul era mult mai mare, anul trecut am luat niște jucători în iarnă și va trebui să rămână un lot la începerea campionatului de 25-26 de jucători.

Citește și Dumitru Olteanu, preşedinte Consiliul Director CS Mioveni: „Dintre cei care au contribuit la rămânerea în Liga I nu va pleca niciun jucător”

Dacă mai aducem doi jucători valoroși, asta căutăm în România, și dacă nu vom reuși, vom căuta și pe pistele de jucători din afară, dar preferăm jucători din țară, pe care i-am văzut la treabă pe teren, nu pe DVD, eu zic că suntem mai bine decât anul trecut în privința lotului. Ca omogenitate suntem bine, pentru că acești jucători au promovat; marea majoritate, în jur de 10-15 jucători, au rămas în Liga I, au confirmat în Liga I, în al doilea an au căpătat și experiență, au văzut care este nivelul de Liga I. La momentul acesta suntem bine, dar se poate și mai bine. În privința programului pot spune că nu am avut decât un singur meci amical, cel cu Chindia, scor 0-0, miercuri jucăm cu cei de la Farul Constanța, vineri jucăm cu Zărnești și cu acest meci se încheie perioada de cantonament de la Poiana Brașov. Revenim în localitate, iar săptămâna viitoare vom susține un nou meci amical cu cei de la FCSB, iar cu o săptămână înainte de începerea campionatului vom disputa un meci amical cu FC Argeș”.

Citește și Bogdan Rusu: „Îmi doresc să dau cât mai multe goluri pentru CS Mioveni”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *