Web Analytics

Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni: „Pe 20 martie voi propune Consiliului Local retragerea finanţării pentru CS Mioveni”

de | 19.03.2014 22:23 | Sport

# Bună ziua domnule primar! De la Jurnalul de Argeș vă deranjez! Putem vorbi puțin despre ce se întâmplă cu echipa de fotbal CS Mioveni?
– Nici nu vreau să aud! Eu nu mai am nicio treabă cu echipa de fotbal de aproape un an și jumătate.
# S-a tot vehiculat faptul că dvs vă doriți să desființați CS Mioveni.
– Nu este vorba de așa ceva. Eu nu doresc desființarea echipei.
# Nu mai aveți nicio legătură cu echipa, dar totuși finanțarea vine tot de la Consiliul Local și Primăria Mioveni…
– Ei bine poate că în viitorul apropiat nu va mai fi deloc așa!
# La ce vă referiți?
– Eu nu vreau desființarea echipei, dar la ședința de Consiliu local din această lună, mai exact pe 20 martie, voi propune tuturor consilierilor ca noi, Consiliul Local și Primăria Mioveni, să ne retragem finanțarea. În acest fel să nu mai avem nimic în comun cu CS Mioveni. Să facă ce vor! Să se descurce singuri! Nu se poate ca noi să creăm toate condițiile, iar echipa să meargă atât de prost!
# Să înțelegem că și conducerea clubului va fi schimbată?
– Nu este treaba mea! Să facă ce vor!
# Bun, dar dl. Dumitru Olteanu va mai rămâne în conducere?
– Dl. Olteanu decide singur dacă rămâne la club sau dacă pleacă. Atenție! Dl. Olteanu era singura persoană de legătură dintre club și Consiliul local.
# Cum se face că dintr-un iubitor al fotbalului și implicit al echipei locale ați ajuns să nu vă mai pese de CS Mioveni?
– Așa cum v-am spus, de un an și jumătate nu m-am mai implicat la club, iar faptul că am mai fost pe la vreun meci al echipei este cu totul altceva. Nu pot să arunc niște bani pe fereastră și să investesc într-o echipă care nu are niciun fel de rezultat!
# Deci să înțelegem că la intrarea în vigoare a hotărârii Consiliului Local, bineînțeles, dacă se va decide retragerea sprijinului financiar, clubul va rămâne fără niciun ban?
– Bineînțeles că nu le vom mai da bani! Nu știu dacă vor rămâne fără niciun ban pentru că în afară de sprijinul nostru financiar mai există și alte sponsorizări sau alte venituri. Mai multe nu pot să vă spun!
# O ultimă întrebare. A fost antrenorul Ion Moldovan principalul vinovat pentru rezultatele dezastruoase din ultimul timp?
– Fiecare are partea lui de vină! Vă rog să mă înțelegeți că noi ne dorim să nu mai avem nimic de a face cu echipa de fotbal și punct! Alte comentarii nu mai am de făcut vizavi de echipă!
Marius Ionel

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole