Web Analytics

Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni: „Mă aştept la măcar 7 puncte din următoarele trei meciuri”

de | 8.09.2021 11:14 | Actualitate, Sport

# Cum comentați faptul că CS Mioveni a acumulat 10 puncte din șapte etape?
– Mă așteptam să obținem mai mult de 10 puncte în aceste șapte etape. Mă așteptam ca, la Mediaș, să obținem toate cele trei puncte și mă așteptam să obținem cel puțin un punct cu CFR-ul. Aceasta este părerea mea. Evoluția echipei și antrenorul pe care îl am mă obligă să vorbesc așa. În viziunea mea, am cel mai bun antrenor din Liga I. Alexandru Pelici este modest, trăiește momentul și are viziune.
# Cum vedeți meciul cu Chindia Târgoviște de pe teren propriu?
– În afară de 1 solist, nu am ce să spun. După două săptămâni de pregătire, nu văd alt rezultat. Sper să nu-și iasă din mână. Avem cu Chindia acasă, avem la Voluntari, avem la Constanța. Avem un meci acasă și două afară și mă aștept măcar la 7 puncte din aceste trei meciuri.

„Am plecat cu un gust amar de la Clinceni. În prima repriză îmi era rușine că eram în tribună”

# Ce ne puteți spune despre noile transferuri?
– Cum am spus de la început, nu m-am băgat, nu mă bag, nu am mână bună, de când cu Claudiu Niculescu. Sunt primar al orașului și un simplu suporter al echipei.
# Sunt oportune transferurile din ultima perioadă?
– Au fost făcute doar câteva transferuri. Având în vedere ce am stabilit cu profesorul Pelici, anume să dăm o șansă tuturor celor care au făcut acel frumos eveniment de promovare, le-am promis că vor rămâne toți în lot și așa a și fost. Într-o ultimă discuție cu dl. Pelici, unii nu prea au înțeles că trebuie să pună și osul la treabă, că nu mai suntem în Liga a doua și că suntem în Liga I. Probabil că dumnealui a considerat că trebuie făcute niște plombe în anumite puncte. De exemplu, am plecat cu un gust amar de la Clinceni. În prima repriză îmi era rușine că eram în tribună. Eu eram mai supărat decât primarul de la Clinceni. Dacă nu era portarul nostru, cred că veneam foarte supărat de acolo. Eu i-am apreciat pe jucători, i-am și criticat, i-am și beștelit, dar i-am și apreciat când au făcut lucruri bune. Eu sper să fie pe un trend ascendent, în primul rând pentru ei profesional, nu pentru mine, pentru ei ca indivizi, pentru ei ca sportivi. Am încredere deplină în Pelici.

Citește și CS Mioveni organizează selecție pentru formarea unei grupe de copii

„Nu mi-a dat nimeni niciun răspuns la memoriul împotriva arbitrajului din meciul cu CFR”

# Ați primit vreun răspuns la memoriul împotriva arbitrajului din meciul cu CFR?
– Nu mi-a dat nimeni niciun răspuns. Poliția, când te sancționează, îți face proces-verbal și îți dă și ție un exemplar, pe când aici, la fotbal, plătești și nu vezi nimic. Plătești arbitrajul, observatorii și nimic. Nici nu ai voie să te apropii de ei, că amendează clubul. Mai au dreptate și Becali și mulți alții. Nu se poate! Chiar sunt documente secrete? Ne interesa dacă observatorul a văzut ceva, dacă observatorul a văzut ce am văzut noi, ce a văzut întreaga Românie. Asta ne interesa! Dacă el a menționat ceva. Poate a fost vreunul care nu a avut ochelarii la el sau poate că nu s-a uitat în partea aceea în momentul acela, poate i-a sunat telefonul, l-a sunat copilul și nu a fost atent. Poate, în ceasul al treisprezecelea, observatorul a fost corect… Ce a menționat? De ce nu ne-a dat și nouă 11 metri și tăceam din gură? Ratam sau dădeam gol, era problema noastră. Am înțeles că tușierul nu a fost pe fază… A văzut toată România, numai ei nu au văzut.

Citește și Bogdan Stoica, manager sportiv CS Mioveni: „Ne-am fi dorit cele trei puncte cu Academica, dar nu am putut. Egalul e un rezultat bun”

„Susțin suporterii care fac imagine orașului Mioveni prin forma lor de manifestare, dar nu susțin huliganii”

# Un scurt mesaj pentru suporterii CS Mioveni?
– Am văzut că sunt pe site-urile de socializare niște persoane… Eu susțin o galerie de oameni serioși, oameni care să reprezinte comunitatea din Mioveni cu demnitate, să cânte, să facă, dar nu din ăia care să distrugă terase, să distrugă restaurante sau să facă probleme pe drum. Susțin și ca om, și ca primar, ca și comunitate, oamenii serioși, oameni care să facă imagine orașului Mioveni prin forma lor de manifestare, dar nu susțin huliganii. Dacă știu că sunt oameni serioși, stau de vorbă cu ei. Am tot văzut că se strâng pe site-urile de socializare și fac apel la a forma o galerie a echipei de la Mioveni. Păi, nu am avut o galerie, acum vreo 7-8 ani, care la un meci la Târgoviște s-a legat de gard cu cătușe? Vreo 15 inși… Am mai și întrebat de unde sunt, noroc că nu m-au cunoscut ăia că sunt din Mioveni. Ori mergem să facem sport, ori mergem să distrugem. Nu asociez imaginea comunității pe care o reprezint cu persoane care fac rău comunității. Îi susțin să cânte, să joace, le dau mașină pentru deplasări… Să facă cum a făcut Rapidul sau Craiova la noi. Mi-aș dori să am o asemenea galerie. Le dau eu mașină, îi îmbrac eu în tricourile echipei, dar să fie oameni serioși. Le dau eu o bere când se întorc acasă, dar nu pe drum. Nu trebuie să stea jandarmii pitiți după tufe, că trece Mioveniul. Păi, eu îi plătesc să-mi aducă deservicii? Să știți că, în momentul când ai galerie, clubul e cel care răspunde. Orice persoană care vrea să facă ceva constructiv, ceva care să ne aducă plus valoare este bine venită la Mioveni. Nu îi cunosc pe băieții care sunt pe site-urile de socializare, dar sunt dispus la dialog oricând vor ei, dar cu oameni serioși. Nu vreau persoane pe care să le îmbrac pentru două etape și după aceea, gata, ne-am supărat cu primarul Georgescu și nu ne mai ducem la meci.

Citește și Telu Stancu, director executiv la CS Mioveni, după operaţie: „Am fost în operaţie 4 ore şi jumătate”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Dar pe Gentea si Tudose,nimic,nimic,ca erau favoriți voștri!!!!