Web Analytics

Bogdan Stoica, manager sportiv CS Mioveni: „Ne-am fi dorit cele trei puncte cu Academica, dar nu am putut. Egalul e un rezultat bun”

de | 2.09.2021 12:59 | Actualitate, Sport

Întrebat despre meciul terminat la egalitate, scor 1-1 cu Academica Clinceni și despre parcursul bun din acest început de campionat, Bogdan Stoica, managerul sportiv de la CS Mioveni, ne-a declarat: ”Rezultatul obținut în meciul cu Academica Clinceni este unul bun pentru noi. Nu am practicat un joc foarte bun în prima repriză, dar în a doua repriză am jucat mult mai bine, echipa s-a mobilizat la pauză. Ne-am fi dorit cele trei puncte, dar nu am putut, iar egalul este un rezultat ok după părerea mea. S-a câștigat un punct, ceea ce este foarte bine. Era important pentru noi să nu pierdem meciul acesta…

Urmează câteva zile libere pentru băieți, după care ne vom pregăti pentru meciul cu Chindia Târgoviște, un meci dificil cu o echipă incomodă. Sperăm să continuăm parcursul bun pe care l-am început și să obținem cele trei puncte din această confruntare. Am avut până acum un parcurs bun. Avem un lot muncitor, un lot unit, un lot care depune efort. Sperăm să acumulăm cât mai multe puncte și să nu avem emoțiile retrogradării… Sperăm să mai aducem unul sau doi jucători. Ne interesează un mijlocaș lateral și un atacant. Rămâne să vedem ce putem găsi”.

Citește și Jucători de la CS Mioveni printre remarcații etapei a VI-a din Liga I

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Corect, sportu-i sport !