Web Analytics

Ion Georgescu atrage atenția cu privire la incendiile de vegetație: ”Au mai luat încă o viață!”

de | 19.02.2022 18:02 | Actualitate

În urma incidentului petrecut sâmbătă, după amiază, la Clucereasa, unde un bărbat a murit carbonizat după ce a dat foc vegetației, primarul Mioveniului trage un semnal de alarmă și face apel către cetățeni:

Opriți arderile necontrolate din gospodării sau din grădini! Incendiile de vegetație au mai luat încă o viață!

Focul scăpat de sub control a mai luat o viață astăzi, la Cluceresa, o tragedia care putea fi evitată dacă s-ar ține cont de minimele măsuri de prevenție!

Facem un apel către toți cetățenii:

Citește și: Fascinanta Elena Lasconi. A convins consilierii să voteze bugetul vorbindu-le despre fericire

Opriți arderile necontrolate ce au ca scop curățarea terenurilor agricole! Aceste arderi sunt ilegale și pot degenera în situații mult mai grave ce implică distrugerea proprietăților, bunurilor cetățenilor, chiar la pierderea vieților omenești!

Atenție! Nu doar focul provoacă pierderi de vieți omenești! Pe măsură ce focul se extinde și atinge punctul maxim, cantitatea și nivelul de toxicitate a fumului produs cresc foarte mult, motiv pentru care foarte multe persoane cad victime fumului, nu flăcărilor!

Un asemenea episod s-a petrecut și astăzi, când, din neferecire, o persoană a căzut victimă focului pe care l-a aprins în grădină pentru a curătă terenul. Cadavrul bărbatului a fost descoperit de pompierii sosiţi să stingă incendiul care ameinţa să cuprindă gospodăriile vecinilor.”, a transmis Ion Georgescu.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *