Web Analytics
scris miercuri, 28.02.2024

Investiții pe bandă rulantă la Recea

Administrația locală a comunei Recea are foarte multe proiecte în derulare pentru anul 2024. În prim plan sunt asfaltările, lucrări care au și început să se desfășoare. Urmează reabilitarea energetică a mai multor clădiri publice, cum ar fi Școala Gimnazială Recea, grădinițele nr. 1 și nr. 2, precum și fosta școală din satul Goleasca. Lucrările se vor derula cu finanțare europeană, prin PNRR, iar licitațiile pentru execuție sunt în curs de lansare.

Investiții pe bandă rulantă la Recea

Tot cu bani europeni, în comuna Recea se va monta un sistem de supraveghere video și vor fi instalate stații de reîncărcare a vehiculelor electrice. De asemenea, realizarea PUG-ului și unei baze de date locale în format GIS sunt alte două proiecte aprobate în programul cu finanțare europeană.

Citește și Dârmănești. Investiții în beneficiul copiilor

Și pentru că este început de an și mulți localnici vor să-și achite taxele și impozitele locale, autoritățile locale fac precizarea că acestea au fost modificate doar prin indexarea cu rata inflației. Și mai important, tariful la serviciul de alimentare cu apă rămâne la fel și în anul 2024, adică 4 lei/mc apă, fiind cel mai scăzut din întreg județul Argeș. Alimentarea cu apă a comunei este gestionată prin serviciul propriu al Primăriei Recea, SC Edil Top Apă Canal Recea 2020, societate înființată în mandatul primarului Doru Dragu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *