Web Analytics
scris joi, 23.02.2023

Investiţii importante în localitatea Domneşti în ultimii doi ani

În ultimii doi ani, primarul Doru Smădu de la Domnești a reușit să realizeze investiții foarte importante pentru comună. Într-o perioadă relativ scurtă s-au început lucrările la Sala de sport, s-au asfaltat și urmează a fi asfaltate mai multe drumuri din localitate, s-au montat trotuare și Casa de cultură va fi renovată în totalitate.

Investiţii importante în localitatea Domneşti în ultimii doi ani

Doru Smădu, primarul comunei Domnești: ”Avem în localitate în lucru o investiție foarte importantă și mă refer la Sala de sport, care este finanțată de Compania Națională de Investiții (CNI), tip, de 102 locuri, iar valoarea este de 78 de miliarde de lei vechi. Termenul de finalizare este în luna iunie a acestui an, iar lucrările sunt în grafic datorită și timpului care ne-a ajutat. Se lucrează la stâlpi și totul va veni pe structură metalică. În ceea ce privește asfaltările din comună pot spune că anul trecut am avut un proiect, o licitație pe 2,4 km, în valoare de 17 miliarde de lei vechi și, deși am început lucrările mai târziu din cauza unei contestații, am reușit să finalizăm această investiție. Mai avem de asfaltat o stradă și în curând vom începe lucrările odată cu venirea primăverii. Pe Anghel Saligny am semnat un contract de 3,8 km de asflat, în valoare de 52 de miliarde de lei vechi, lucrare care se află în licitație și mai avem și lotul 2 în valoare de 48 de miliarde, care urmează a fi semnată.

De asemenea, putem vorbi și despre extinderea de canalizare, proiect de circa 130 de miliarde lei vechi, lucrare care cu siguranță în toamnă ne vom apuca și de ea. Mai avem și Casa de cultură, proiect pe CNI care se află în Comisia tehnică, iar valoarea acestuia este de 107 miliarde de lei vechi. Este vorba despre renovare completă de la acoperiș și până la temelie, cu încălzire, cu izolație, tot ce trebuie. Vă dați seama că această clădire este construită în anul 1977 și trebuiau făcute asemenea lucrări. Consider că pentru doi ani de zile de când sunt primar am reușit investiții importante pentru această localitate!”.

Citește și Asociaţia BookLand a renovat 2 şcoli din Domneşti şi Moşoaia

Citește și Preotul Marius Zamfir, masterand al Facultăţii de Teologie Piteşti, şi centenara biserică din Domneşti de Sus

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *