Web Analytics

Instituția Prefectului Argeș: CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI DACĂ VREȚI SĂ OBȚINEȚI PERMISUL DE CONDUCERE

de | 18.11.2020 14:25 | Actualitate, Politica si Administratie

Instituția Prefectului Argeș informează printr-un comunicat cetățenii care doresc să obțină permisul de conducere că programarea pentru înregistrarea dosarelor de examen se face o singură dată.

Programarea se poate realiza prin intermediul site-ului www.drpciv.ro, la secțiunea “programări online- înregistrare dosar examinare”.

Această programare este doar pentru prima prezentare la proba teoretică a examenului de obținere a permisului de conducere. La data programării, dosarul va fi înregistrat în sistemul informatic și se va efectua fotografia ce va fi folosită pe permisul de conducere. Tot în baza acestei programări se va susține și proba practică pentru obținerea permisului de conducere.

Nu este nevoie de o nouă programare on-line pentru candidații care nu reușesc să treacă de proba teoretică, aceștia putându-se prezenta la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Argeș după minim 16 zile, pentru a încerca din nou. De data aceasta, va fi suficient un bon de ordine pentru a susține proba teoretică pentru obținerea permisului de conducere.

Candidații care nu reușesc să treacă de proba practică vor fi reprogramați de către angajații SPCRPCIV Argeș. Fiecare examinator al SPCRPCIV Argeș efectuează până la 14 examinări pe zi, pentru ca reprogramările să fie făcute într-un interval de timp rezonabil.

Pentru evitarea aglomerării la sediul SPCRPCIV Argeș, din Pitești, se recomandă cetățenilor să vină la ora stabilită, în baza programării on-line, nu mai devreme. De asemenea, pentru păstrarea distanțării fizice și a ordinii, prefectul de Argeș a dispus prezența în zonă, zilnic, a mai multor echipaje de jandarmi.

A.N

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii