Începe Raliul Dacia

de | 6.04.2011 21:51 | Actualitate

Sezonul 2011 al Cupei Dacia va începe pe 8-9 aprilie cu Raliul Braşovului, etapă de asfalt la care sunt înscrise 14 echipaje. Sezonul competiţional va număra nouă etape, patru de asfalt şi cinci de macadam, toate fiind raliuri organizate  de Federaţia Română de Automobilism Sportiv. Marele Premiu al ediţiei 2011 este un automobil Dacia Logan.
Trebuie menţionat că pe lista piloţilor se află opt debutanţi, între care şi cinci tineri piloţi care au doar 18 ani sau împlinesc această vârstă în decursul acestui an. Ei sunt mărturia faptului că această competiţie este într-adevăr o poartă de acces în lumea competiţiilor auto de anvergură.
Apoi, faptul că în această întrecere şi-au ”făcut mâna” doi din tinerii piloţi români – Bogdan Stanoiev şi Vlad Cosma – sau faptul că tot în această competiţie monomarcă s-a format şi echipajul Edwin Keleti/Victor Ponta, care a câştigat Cupa Dacia în 2008 arată valoarea ridicată a competiţiei. Ulterior, aceştia au monopolizat practic prima poziţie a CNRD la Grupa A şi, mai ales, au înregistrat rezultate notabile în 2009 şi 2010 în Raliul Spaniei, etapă din Campionatul Mondial de Raliuri.
A urat succes echipajelor care s-au aliniat la startul actualei ediţii, a cincea, dl Mihai Bordeanu, director de marketing Dacia. (Cristian Vasile)

Acest articol este despre:

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed