Web Analytics

În vreme ce FC Clinceni poluează iarba de pe stadionul Dobrin, adevăratul FC Argeş renaşte de jos, din Liga a patra

de | 13.08.2014 19:03 | Sport

# Marius Prisăceanu, Jean Barbu (foto), Vali Năstase, Rică Neaga și Andrei Mărgăritescu vor fi primii fotbaliști legitimați la FC Argeș 1953. Proiectul demarat de suporterii alb-violeți împreună cu fostele glorii ale fotbalului argeșean și anume înființarea unui nou FC Argeș, sub denumirea de FC Argeș 1953, echipă care va juca în Liga a IV-a pe stadionul din Ștrand, e unul serios. Lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru adevărata  echipă a Piteștiului, dovadă că până la acest moment au fost „vândute” circa 40 de carduri de membru fondator. Acestea sunt în valoare de 30, 100 și 500 de lei și pot fi achiziționate de la Asociația Fan Club FC Argeș. Chiar dacă, până în momentul de față, nu a apărut niciun sponsor cu greutate, temelia acestui proiect este pusă, iar suma de bani strânsă până acum poate asigura începuturile renașterii FC Argeș.

Marius Prisăceanu și Mihai Zanfir fac selecții de jucători

Și pentru ca acest proiect să prindă contur, începând de săptămâna trecută, pe stadionul din Ștrand, au avut loc mai multe selecții de fotbaliști, coordonate de către Marius Prisăceanu și Mihai Zanfir. La prima selecție au fost prezenți nu mai puțin de 30 de „posibili candidați” la statutul de jucători ai noului FC Argeș. Inedit este faptul că primii fotbaliști legitimați la FC Argeș 1953 nu vor fi cei care au trecut de primele selecții, ci chiar foste mari glorii ale fotbalului argeșean. Aceștia nu se vor jena abolut deloc să intre pe terenul de fotbal, deși au o vârstă nu tocmai recomandată pentru fotbalul de mare performanță. Este vorba de Marius Prisăceanu, Jean Barbu, Vali Năstase, Rică Neaga și Andrei Mărgăritescu (foto).

Tecău, Mânzână și Tulpan și-au manifestat intenția de a susține financiar FC Argeș 1953

Pe lângă cele aproximativ 40 de carduri de membru fondator, în valoare de 30, 100 și 500 de lei și care deja au fost achiziționate de suporterii alb-violeți și de către foști mari fotbaliști ai FC Argeș, și alte persoane din diferite domenii de activitate și-au manifestat intenția de a sprijini financiar  noua echipă de fotbal a Piteștiului. Ei bine, dacă săptămâna trecută, la marcarea a 61 de ani de la înființarea FC Argeș, președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău a anunțat că va sprijini acest proiect, acestuia i s-au alăturat și Ion Mânzână, directorul Serviciului Public Județean de Pază și Ordine Argeș și Dan Tulpan, președintele Gloriei Buzău, cel care a fost de altfel și jucător al FC Argeșului. În concluzie, iată că se poate și renașterea FC Argeș este o chestiune cât se poate de serioasă, chiar dacă se va pleca de jos, din Liga a IV-a! Hai FC Argeș!
Marius Ionel

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii