Web Analytics
scris miercuri, 26.04.2023

În raport cu Jurnal de Argeş, nedreptatea are un nume: justiţia argeşeană!

Motto: Universitatea din Utrecht este apreciată drept cea mai bună universitate din Țările de Jos de Shanghai Ranking of World Universities și a fost clasată pe locul 13 între cele mai bune universități din Europa și pe locul 52 între cele mai bune universități din lume. Motto-ul universității este „Sol Iustitiae Illustra Nos”, care înseamnă „Soare al dreptății, răsari peste noi”.

În raport cu Jurnal de Argeş, nedreptatea are un nume: justiţia argeşeană!

Așadar, „Soare al dreptății, răsari peste noi” Tribunalul Argeș și Curtea de Apel Pitești, ne rugăm și noi, ziariștii de la Jurnal de Argeș, pentru soluționarea corectă a cauzei (proces echitabil!) în care suntem reclamați de secretara Primăriei Beleți-Negrești, primărie căreia primarul Mihai Marin i-a dat foc, după o ceartă permanentă cu aceeași secretară.
Acest proces a început la Judecătoria Topoloveni, care era necompetentă să judece această cauză, nici din punct de vedere material (întrucât reclamanta cere daune de ‘jde sute de mii de miliarde) şi nici teritorial (întrucât sediul pârâților era la Pitești). Acest fapt demonstrează atât că reclamanta e orbită de ură, cât și „înaltele” cunoștințe juridice ale secretarei Primăriei Beleți-Negrești.

Citește și Exclusiv. Fiica edilului din Beleţi-Negreşti vorbeşte în premieră despre incendierea primăriei şi arestarea tatălui ei

La Tribunalul Argeș, instanța competentă, cauza a „nimerit aleatoriu” (sanchi!) la judecătoarea Iancu Gabriela Corina, singura judecătoare care era prietenă cu reclamanta și, mai mult de atât, se și antepronunțase pe tema incendiului de la primărie. Aparent corectă, judecătoarea Iancu Corina, face declarație de abținere, fiind obligată de lege. Dar, ce să vezi, declarația de abținere ajunge la judecătoarea Țînțu Sonia Ionela, care inventează ad-hoc o margine la lege care îi dă dreptul să nu o creadă pe judecătoarea care înaintase declarație de abținere.
Și, stimați cititori, pentru ca justiția să fie cât mai bine umilită și călcată în picioare, judecătoarea Țînțu respinge declarația de abținere a judecătoarei Iancu. Așadar, noi, Jurnal de Argeș, urmează să fim judecați la Tribunalul Argeș de o judecătoare în care nu au încredere nici măcar colegii ei, pentru că nu cred în declarațiile ei. În acest caz, nu e limpede că acest proces e foarte departe de calificativul obligatoriu de „echitabil”? Sunt curios ce va spune Inspecția Judiciară de această invenție juridică a judecătoarei Țînțu!
Firesc, în urma acestor aberații juridice întâmplate la Tribunalul Argeș și sfatului unor juriști nu doar luminați, ci și întregi la cap, am înaintat cerere de strămutare a procesului cu secretara primăriei care a luat foc, pentru că așa trebuia, la Curtea de Apel Pitești.

Citește și Secretara Primăriei Beleţi-Negreşti, drept la replică pentru acuzaţiile făcute la adresa sa: „Înregistrările audio au fost făcute fără a mi se comunica faptul că sunt înregistrată”

În încheiere, mă rog la Cel de Sus și la aparatul ECRIS, de distribuire aleatorie a cauzelor la Curtea de Apel Pitești, să nu ajungă cererea de strămutare la Coculescu sau Rebeca, judecători care fac orice, modifică chiar și Constituția, ca să facă un rău Jurnalului de Argeș, nici mare – nici mic, după puterea lor.
Și, pentru că am pomenit numele celor doi judecători, care l-au ocrotit cât au putut pe Armand Chiriloiu, directorul Direcției Silvice Argeș, în procesul cu Jurnalul, vine natural întrebarea: Pentru faptul că județul Argeș ocupă constant un loc fruntaș în topul tăierilor ilegale de păduri, se face vinovat doar personalul silvic, în frunte cu marele prăduitor Filip Georgescu, sau există și „ajutoare” colaterale? Cum ar fi, de exemplu, justiția argeșeană!

P.S. 1 – E imposibil să aflăm numele judecătorilor care sunt și vânători, așadar incompatibili în a-i judeca pe frații și educatorii lor întru pasiune, Filip Georgescu, Chiriloiu Armand și Balaș Sorin!

P.S. 2 – Întrucât marea majoritate a judecătorilor afirmă că sunt foarte credincioși, mă rog la bunul Dumnezeu și voi aprinde o lumânare, pentru ca judecătorii care fac nedreptăți să fie judecați după faptele lor, astfel încât să-și înțeleagă rostul pe lume!

Citește și Exclusiv. Dezvăluiri despre căderea psihică a primarului din Beleţi-Negreşti. Directoarea şcolii, care e şi consilier local, rupe tăcerea!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *