Web Analytics

Secretara Primăriei Beleţi-Negreşti, drept la replică pentru acuzaţiile făcute la adresa sa: „Înregistrările audio au fost făcute fără a mi se comunica faptul că sunt înregistrată”

de | 27.01.2022 12:54 | Actualitate, Dezvăluiri

În numărul de săptămâna trecută al Jurnalului de Argeș v-am făcut cunoscută situația de la Primăria Beleți-Negrești, și anume declarațiile fiicei primarului Mihai Marin venite în urma incendierii instituției de către tatăl acesteia, precum și acuzațiile făcute la adresa secretarei primăriei, Roxana Roșescu. Locuitori și foști locuitori ai comunei au declarat că doamna secretară ar avea probleme cu alcoolul sau că l-a pălmuit pe primarul Mihai Marin.

„Provin din familie de intelectuali, am fost bine educată”

Marți, 25 ianuarie, am primit vizita Roxanei Roșescu, care a venit cu un drept la replică în urma celor scrise, în care neagă acuzațiile care i s-au făcut. „Aș întreba-o pe doamna care mă acuză cum de cunoaște atât de bine persoana mea încât să afirme că am probleme cu alcoolul sau că l-am pălmuit pe domnul primar, deși dânsa este plecată din localitate de o perioadă destul de îndelungată. (…) Cât privește limbajul trivial, violența fizică sau verbală de care sunt acuzată, vă spun doar că provin dintr-o familie de intelectuali, că am fost bine educată, că sunt o femeie manierată, cu bun-simț, care și-a îmbunătățit caracterul și comportamentul prin prisma relațiilor interumane pe care le-a avut și le are”, se arată în punctul de vedere al doamnei secretar.

Citește și Exclusiv. Fiica edilului din Beleţi-Negreşti vorbeşte în premieră despre incendierea primăriei şi arestarea tatălui ei

„Am fost și eu jignită și amenințată de domnul primar”

Amalia Marin, fiica primarului din comună, ne declara săptămâna trecută că în înregistrarea pe care aceasta a găsit-o în telefonul tatălui ei sunt redate amenințări venite din partea secretarei Roșescu către Mihai Marin. Referitor la acestea, Roxana Roșescu spune: „Privitor la înregistrările audio pe care fiica domnului primar spune că le are, în afară de faptul că au fost făcute fără a mi se comunica faptul că sunt înregistrată, ceea ce contravine legii, vă pot spune că am fost și eu jignită și amenințată de domnul primar. Nu am înregistrări, dar am martori și adrese care dovedesc legal ceea ce susțin, amenințările fiind făcute și la adresa altor salariați din primărie.”

În cadrul aceleiași vizite pe care am primit-o de la secretara Roxana Roșescu, i-am făcut cunoscut faptul că zilele trecute un alt locuitor al comunei Beleți-Negrești, care vrea să i se păstreze anonimatul, a venit cu noi informații despre situația din primărie. Printr-un e-mail, ni s-a comunicat faptul că „Mihai Marin și-a făcut dușmani în momentul în care acesta a dorit să asfalteze drumul care duce către biserica din Cârcinov, în condițiile în care drumul figura ca asfaltat”.

Citește și Exclusiv. Dezvăluiri despre căderea psihică a primarului din Beleţi-Negreşti. Directoarea şcolii, care e şi consilier local, rupe tăcerea!

Pentru a lămuri situația, am întrebat-o despre acest drum pe secretara Roșescu, care ne-a spus că este vorba despre o uliță care a fost doar pavată de cineva care deține afaceri în București.
„Este drum județean care merge spre Bârzești. De la drumul județean spre biserică e o uliță care nu e asfaltată. A fost pavată de un băiat care are afaceri în București și care a făcut și un șanț de scurgere și pavarea acestui drum. El a făcut strada. Nu a făcut-o nici Marin Mihai, nici nimeni. Nu e nicio uliță asfaltată în toată comuna, decât drumul principal”, spune Roxana Roșescu.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole