Web Analytics
scris vineri, 03.03.2023

În muzeul în aer liber de la Golești au început filmările pentru Moromeții 3

Moromeții 3, în regia lui Stere Gulea. Filmările au început, la Muzeul Golești, pentru un nou film, adaptat după opera inegalabilului Marin Preda, a anunțat Iustin Dejanu, managerul Muzeului Viticulturii și Pomiculturii Golești.

În muzeul în aer liber de la Golești au început filmările pentru Moromeții 3

Și asta pentru că o parte a filmărilor se vor face chiar în cadrul generos oferit de secția în aer liber a muzeului argeșean. Iar actorii, precum Toma Cuzin, (alias Firicel din Las Fierbinți), au putut fi văzuți în aceste zile pe ulițele care redau satul de odinioară.

Citește și Teatrul Al. Davila și Muzeul Golești au sărbătorit 161 de ani de la nașterea dramaturgului Alexandru Davila

Filmările vor avea loc, pe parcursul anului 2023 la Talpa, județul Teleorman, la doar 45 de kilometri de Siliștea – Gumești, satul natal al scriitorului Marin Preda, dar și la Sinaia, București, Golești și mai multe sate din jurul Capitalei.

Casa Moromeților este aceeași în care au avut loc filmările in 1985 și cele din 2017.

Moromeții 3 continuă povestea lui Niculae, fiul cel mic al lui Moromete, care devine în anii ’50 un scriitor apreciat care își trăiește poveștile de iubire într-o atmosferă de suspiciune specifică acelor vremuri, scriitorii fiind chemați să scrie de bine despre partidul comunist și conducerea țării…

Distribuția este una de excepție cu Alex Călin (Niculae), Horațiu Mălăele ( Ilie Moromete), Oana Pellea, Toma Cuzin și alții

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *