În Joia Mare, concert simfonic la Filarmonica Pitești

de | 18.04.2022 14:43 | Actualitate, Cultura, Home

Orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești vă dă întâlnire joi, 21 aprilie, de la ora 19.00, în Sala Simfonia, la un nou concert simfonic. În Joia Mare, atât soliștii, cât și dirijorul, sunt angajații instituției.

În afara dirijorului Constantin Grigore vor urca pe scenă, ca soliști, violoniștii Mădălin Sandu, Oliviu Constantinescu și Daniel Stan, clarinetistul Ionuț Tolea, violoncelistul Paul Oneci, oboistul Raymond Cinpoeșu, fagotistul Angelo Mihai și flautista Loredana Oneci.

În program:

C. P. Stamiz – Concertul pentru clarinet, vioară și orchestră în Si bemol Major, J. Haydn – Simfonia concertantă în Si bemol Major, J. S. Bach – O. Respighi – Sonata în mi minor pentru vioară, orgă și corzi, J. B. Breval – Simfonia concertantă pentru flaut și fagot (adaptare pentru violoncel și flaut) și P.I. Ceaikovski – Meditation nr. 1.

Citește și: Piteșteanul Smiley și trupa Șatra B.E.N.Z și-au filmat singuri un videoclip doar cu telefonul

Biletele pot fi achiziționate de la casieria instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind 40 sau 30 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”
„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”

Cuplul Monica Davidescu și Aurelian Temișan joacă la Pitești Spectacol la Teatrul „Alexandru Davila”, luni, 30 mai, de la 19:30. Va fi pusă în scenă cea mai recentă producție a Companiei de Teatru Concordia, comedia „Divorțul anului”. Joacă Monica Davidescu, Ovidiu...

PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung
PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung

Marius Nicolaescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Ivan și Sergiu Cicu, consilieri lacali ai PSD Câmpulung, au susținut azi o conferință de presă la sediul PSD Câmpulung Mușcel.  Cu acest prilej, Marius Nicolaescu a făcut o radiografie a...


Loading RSS Feed