Web Analytics

În Joia Mare, concert simfonic la Filarmonica Pitești

de | 18.04.2022 14:43 | Actualitate, Cultură

Orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești vă dă întâlnire joi, 21 aprilie, de la ora 19.00, în Sala Simfonia, la un nou concert simfonic. În Joia Mare, atât soliștii, cât și dirijorul, sunt angajații instituției.

În afara dirijorului Constantin Grigore vor urca pe scenă, ca soliști, violoniștii Mădălin Sandu, Oliviu Constantinescu și Daniel Stan, clarinetistul Ionuț Tolea, violoncelistul Paul Oneci, oboistul Raymond Cinpoeșu, fagotistul Angelo Mihai și flautista Loredana Oneci.

În program:

C. P. Stamiz – Concertul pentru clarinet, vioară și orchestră în Si bemol Major, J. Haydn – Simfonia concertantă în Si bemol Major, J. S. Bach – O. Respighi – Sonata în mi minor pentru vioară, orgă și corzi, J. B. Breval – Simfonia concertantă pentru flaut și fagot (adaptare pentru violoncel și flaut) și P.I. Ceaikovski – Meditation nr. 1.

Citește și: Piteșteanul Smiley și trupa Șatra B.E.N.Z și-au filmat singuri un videoclip doar cu telefonul

Biletele pot fi achiziționate de la casieria instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind 40 sau 30 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *