Ilie Bărbulescu e revoltat: „Primăria Piteşti, cea care sponsorizează SCM-ul, nu doreşte fuziunea cu FC Argeş 1953”

de | 24.06.2015 20:34 | Sport

Ilie Bărbulescu, fostul mare fotbalist al FC Argeş şi al Stelei a explicat de ce mult prea discutata fuziune dintre SCM Piteşti şi FC Argeş 1953 nu a avut loc. Bărbulescu s-a arătat extrem de revoltat de faptul că autorităţile locale nu vor să facă cu adevărat performanţă în fotbal şi că nu doresc să facă o echipă puternică prin fuziunea dintre cele două grupări fotbalistice.

„Sunt susţinător al fotbalului, dar iată că fotbalul la Piteşti a murit, ne-a declarat Bărbulescu. A plecat de la Piteşti şi Academica, iar la acest SCM văd că mai sunt probleme, sunt jucătorii neplătiţi, au un termen pe la Federaţie după care va începe depunctarea etc. Dacă se dorea o treabă serioasă, aici, la SCM se plăteau salariile… Mai era o variantă, acum că s-a terminat cu Academica, întreb autorităţile locale de ce nu au preluat Academica? Era o echipă serioasă, o echipă care avea locul în Liga a II-a, dar s-a preferat ca această echipă să plece… În legătură cu fuziunea dintre SCM şi FC Argeş 1953 au existat discuţii între dl. Ionică, Dulcea şi Dan Teodorescu pe de o parte şi Florin Dobre de la noi pe de altă parte. Se spune că s-au cerut funcţii din partea noastră, a FC Argeşului! Ei bine, dacă se vrea această fuziune mi se pare normal să vii cu oameni de la SCM, dar şi de la FC Argeş în noul club care ar fi apărut. Ar fi fost foarte corect ca în această fuziune să existe oameni şi de o parte şi de cealaltă. Pe mine mă exclud, dar la FC Argeş 1953 sunt jucători de echipa naţională, antrenori, conducători, care au o imagine a judeţului, care au câştigat campionate, au jocuri în Liga I, sunt oameni care au făcut ceva pentru sportul şi fotbalul argeşean”.

„Să conducă Primăria pe cine vor ei, nu şi echipa suporterilor şi a foştilor fotbalişti alb-violeţi”

În opinia lui Ilie Bărbulescu: „Prin această idee că noi am cerut funcţii la noul club format cred că se urmăreşte tocmai ca această fuziune să nu aibă loc. Eu nu am participat la aceste discuţii, dar cred că Primăria Piteşti, cea care sponsorizează SCM-ul nu doreşte fuziunea cu FC Argeş 1953. În momentul în care vrei să faci şi să susţii ceva trebuie să mai laşi şi de la tine, trebuie ca totul să se facă corect, nu ca cei de la SCM să conducă de unii singuri noua grupare sportivă rezultată din această fuziune dintre SCM şi FC Argeş. Trebuie să faci ceva constructiv, nu să vii să spui că Primăria trebuie să conducă în continuare… Atunci să conducă Primăria pe cine vor ei, nu şi echipa suporterilor şi a foştilor fotbalişti alb-violeţi”.
Marius Ionel

 

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii