Web Analytics
scris joi, 14.09.2023

Hotel „Argeş” din Piteşti intră în reţeaua internaţională „Accor”

Avantaje: servicii de cazare la standarde ridicate și sprijin pentru economia locală

Accor, unul dintre cele mai mari lanţuri hoteliere din lume, va deschide un nou hotel sub brandul „Ibis Styles” în Piteşti. În acest context, a fost încheiat un acord de franciză cu compania HR Eden 2007, ce administrează Hotelul „Argeş” din Piteşti, care va fi renovat şi rebranduit în marca internaţională.
Hotelul din centrul municipiului, care va avea 45 de camere, un restaurant, un bar şi o sală de şedinţe, va fi deschis în trimestrul al patrulea din acest an.

Hotel „Argeş” din Piteşti intră în reţeaua internaţională „Accor”

„Redeschiderea celui mai îndrăgit hotel din Piteşti, ca parte a familiei Accor, va aduce servicii de cazare la standarde internaţionale atât de necesare pentru vizitatorii oraşului şi va sprijini economia locală”, a spus Alina Rapan, Jr Development Executive Accor Premium, Midscale & Economy Eastern Europe.
Compania HR Eden 2007, cu afaceri de 5 milioane lei în 2022, este administrată de antreprenorul local Gheorghe Popescu.​​

Citește și Contabilul de la FC Argeş care l-a şantajat pe călugărul-amant de la Călineşti a fost condamnat

Citește și Făgăraş Fest 2023 sau cum poţi să ajungi pe vârful muntelui bucurându-te de spectacolul de la poalele acestuia

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită