Web Analytics
scris luni, 11.07.2022

HALUCINANT! Nu este o glumă! Un loc de cearşaf pe plajă se închiriază cu 200 de lei în Mamaia Nord

Cea mai scumpă fâşie de nisip de pe litoral o găsim pe o plajă din Mamaia Nord-Năvodari. Turiştii care vor să stea pe cearşaf în faţa primului rând de şezlonguri, în buza apei, trebuie să scoată din buzunar 200 de lei. Atenţie însă: cearşaful nu poate fi mai mare de un metru 40 pe doi metri

HALUCINANT! Nu este o glumă! Un loc de cearşaf pe plajă se închiriază cu 200 de lei în Mamaia Nord

Citește și: Mașină răsturnată în Aninoasa

Operatorul privat al unei plaje din Mamaia Nord a stabilit că cei care doresc să-şi întindă cearşaful în faţa şezlongurilor trebuie să plătească 200 de lei pe zi. Care este explicaţia administratorului privat: snobismul turiştilor. „Unii clienţi sunt foarte exclusivişti şi au anumite dorinţe şi am creat acest loc de cearşaf pentru că unii vor să fie mai aproape de natură şi vor să achite acel loc de cearşaf!”, notează adevarul.ro.

De când a fost introdusă taxa, nu s-a mai aşezat nimeni. Toţi administratorii trebuie să împartă plaja în două porţiuni. Una pentru turiştii care vor să stea pe cearşaf şi una pentru şezlonguri. Operatorii sunt obligaţi să lase 30 la sută din plaja pe care o administrează neocupată de şezlonguri, astfel încât turiştii care vin la mare să aibă opţiunea de a sta pe cearşaf sau pe prosop.

Citește și: Petre Daea: “Nu vor fi influenţe majore asupra preţurilor la raft din cauza secetei”  

Pentru această porţiune de plajă nu au dreptul să perceapă nicio taxă. Situaţia devine complicată pentru restul de 70% din plajă pe care pot pune şezlonguri. Autorităţile nu se pun de acord dacă operatorul are dreptul să perceapă această taxă sau nu.

Sursa foto: adevarul.ro

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *