Web Analytics
scris miercuri, 15.05.2024

Adriana Bahmuțeanu, despre momentul când l-a prins pe Silviu Prigoană cu amanta. „Mi s-a făcut milă de ea. Era o femeie atât de terminată și pe dinăuntru, și pe dinafară”

Povestea de dragoste dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană a ținut vreme de ani de zile ocupate primele pagini ale ziarelor. Nenumărate despărțiri și împăcări se iveau mereu, până când ultimul divorț a fost și cel definitiv, notează click.ro. Recent, Adriana Bahmuțeanu a fost prezentă în podcastul moderat de Mara Bănică și a făcut mai multe destăinuiri referitoare la fostul mariaj, inclusiv despre momentul în care a dat nas în nas cu amanta soțului.

Adriana Bahmuțeanu, despre momentul când l-a prins pe Silviu Prigoană cu amanta. „Mi s-a făcut milă de ea. Era o femeie atât de terminată și pe dinăuntru, și pe dinafară”

Citește și: Preotul din Argeș ucis de un tânăr de 18 ani fără permis a lăsat în urmă o soție și doi copii

„Am prins-o pe Argentina. Aflasem că are o amantă, Argentina, pentru că a făcut un barter să îi pună silicoane. Fata de la marketing a găsit la un moment dat un barter cu un doctor, ca să îi pună sâni acestei Argentina, despre care tot trustul știa că este amanta șefului. Fata respectivă i-a găsit barter, i-a pus silicoane. Lumea o știa. Venise de câte ori acolo. Ăștia vorbeau între ei. După care noi ne-am căsătorit. Condiția mea a fost să o termine cu această Argentina. Îi găsisem mesaje cu ea în telefon. O perioadă a terminat-o. După care, în bucătărie, intrase unul dintre șoferi să bea cafea acolo. Șoferul era cu spatele la ușă și l-am auzit când vorbea la telefon cu această Argentina. Am ascultat frumos. Doamna Argentina dorea un frigider să fie dus la nu știu ce locație.

Citește și: Un fost subprefect s-a apucat de actorie

Șoferul a început să sune, să vadă de unde ia frigiderul. În momentul ăla am intrat în bucătărie peste el, l-am luat de guler, dă telefonul. I-am luat telefonul, i-am luat numărul lui Argentina. Omul și-a cerut scuze, că nu avea nicio vină. Mi-a dat numărul și adresa unde stă și în noaptea aia m-am dus peste ea cu unchiul meu și cu mama. Îmi stricase căsnicia. Prima dată am vrut să o omor. Am ciocănit la ușă. Ea stătea într-o garsonieră. Am sunat, ciocănit, nu deschidea. La un moment dat a deschis. Am intrat în casă, am bălăcărit-o un pic și după care mi s-a făcut milă de ea. Era o femeie atât de terminată și pe dinăuntru și pe dinafară. În casa aia era o sărăcie lucie. Două căni de un fel nu avea. Ceva îngrozitor”, a povestit Adriana Bahmuțeanu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...