Web Analytics
scris miercuri, 15.05.2024

Preotul din Argeș ucis de un tânăr de 18 ani fără permis a lăsat în urmă o soție și doi copii

Ilie Geangavelea este preotul din județul Argeș care ieri și-a pierdut viața într-un accident cumplit, produs în Costești, fiind ucis de un tânăr de 18 ani care s-a urcat la volan deși nu avea permis de conducere.

Preotul din Argeș ucis de un tânăr de 18 ani fără permis a lăsat în urmă o soție și doi copii

Ilie Geangavelea avea 44 de ani și avea o familie fericită. Era preot la biserica din cartierul Zorile din orașul Costești. Acesta a lăsat în urmă o soție și doi copii, un băiat și o fată. În trecut, acesta a fost și consilier local la municipalitatea din Costești. Viața lui a fost curmată brusc, ieri, 14 mai, într-un accident rutier cumplit. Nenorocirea s-a produs pe un drum din Costești, unde două autoturisme s-au ciocnit violent. Un alt preot care se afla în mașină este în stare gravă. Vinovat pentru producerea accidentului a fost un tânăr în vârstă de 18 ani, fără permis de conducere.

Citește și: Un fost subprefect s-a apucat de actorie

Deşi nu avea dreptul de a conduce, tânărul nu a ţinut cont de lege şi s-a urcat la volanul unei maşini pe care o cumpărarse cu doar câteva ceasuri înainte. Nerăbdător să ajungă acasă, tânărul a trecut razant pe lângă maşina în care se aflau cei doi preoţi. Însă, în fracţiune de secundă de pe contrasens s-a ivit o altă maşină.   Speriat, tânărul fără permis a tras de volan pentru a ajunge pe banda lui de mers.Tocmai această manervă l-a condamnat la moarte pe părintele de 44 de ani. În urma impactului violent, automobilul în care se aflau cei doi preoţi a fost aruncat într-un cap de pod, iar cea a şoferului de 18 ani s-a răsturnat într-un şanţ. Culmea, tânărul a ieşit pe proprile picioare din maşina făcută zob. Ceilalţi participanţi la trafic au sărit într-un suflet să-i ajute pe cei doi preoţi. Fără folos însă, fiarele maşinii îi prinseseră deja ca într-o menghină.

Soția preotului a leșinat de durere

În stare extrem de gravă, preotul de 46 de ani a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca din Capitală. Pe mâinile medicilor, a ajuns şi soţia celui decedat. La auzul veştii tragice, femeia a leşinat. Mesaje emoţionante în memoria îndrăgitului paroh au curs pe reţelele de socializare. Atât familia, cât şi primăria oraşului Costeşti şi-au exprimat durerea în faţa pierderii unui om cu suflet mare.  

Citește și: O inimă mare la Reanimare

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită