Web Analytics

GROPILE-problema drumurilor județene din Argeș

de | 6.04.2021 10:23 | Actualitate, Politica si Administratie

După ce săptămâna trecută v-am făcut cunoscută situația de pe drumul județean ce face legătura dintre Căteasca și Leordeni, se pare că un alt drum, tot județean se confruntă cu aceeași problemă: gropile.

Este vorba despre DJ725 -Stoenești. Drumul reprezintă un adevărat pericol pentru locuitorii care circulă acolo zilnic. Situația și nemulțumirile față de reacția pe care o au reprezentanții primăriei, dar și cei ai Consiliului Județean au fost făcute publice pe Facebook de către un localnic, însoțită și de imagini reprezentative. Iată mesajul:

„Drumul DJ725, plin de gropi…
Domnule primar, domnule secretar, domnilor consilieri, haideți să facem front comun pe tema DJ725 pentru că drumul arată ca după bombardament. Haideți să ne gândim la oameni, pentru că și locuitorii comunei noastre ajung din cauza aceasta cu mașinile in service pentru bucsi, îndreptat jante, etc și le afectam bugetul…
Imediat cum se intră in Slobozia avem câteva cratere, apoi cum se intră în Stoenesti parcă cineva le-a așezat în așa fel încât e imposibil să nu ratezi una!
Personal am vorbit pentru repararea și plombarea gropilor, atât pentru drumul DJ725 cât și pentru DN72A, dar la DJ725 ține mai mult de primărie și Consiliul Județean, unde PSD a fost si este majoritar de 30 de ani…. Am vorbit și cu unii reprezentanți din Consiliul Județean pentru acest drum, pentru că este obiectiv al cetățenilor localității și sper să se rezolve, dar ar fi bine o implicare generală…
Și anul trecut am facut presiune să se repare gropile din intersecția DJ725 cu DN72A (groapa de la oglindă), groapă din centru de la Magazinul Universal și altele…și s-au reparat… Domnilor, o facem pentru cetățenii comunei, nu o facem pentru noi…”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii