Web Analytics

Drum județean din Argeș, plin de „cratere”

de | 3.04.2021 12:07 | Actualitate

Drumul județean care face face legătura dintre Căteasca și Leordeni reprezintă un adevărat pericol pentru șoferii care trec pe acolo zilnic, din cauza gropilor de pe aflat. Deși drumul se află în apropierea unei stații de asflat, autoritățile nu au avut nicio reacție referitoare la imaginea șoselei.

La finalul acestei săptămâni, Flori Nuță, cea care parcurge zilnic cu mașina drumul județean Căteasca-Leordeni, și-a arătat indignarea și revolta printr-o postare pe Facebook:

CITESTE SI S-a urcat băut la volanul unei mașini cu ITP și RCA expirate

„Asta e o portiune din drumul pe care il parcurg in fiecare zi,DJ Cateasca-Leordeni, cand pe toți ii preocupa numai covidul, eu as zice ca aceste gropi sunt la fel sau poate si mai periculoase decat covizii astia. Daca dai într-o gropita de asta sigur numai ramai intreg. Așadar dragii mei, pe cat de contagioasa este boala asta, la fel de contagioasa este si nesimțirea, indolenta si nepasarea autorităților care se tot preocupa de soarta noastră in fiecare zi. Nu se mai poate iesi din casa dupa ora 20.00,ok!înțeleg si respect asta, dar dragi autorități aveti timp sa luați masuri si in ceea ce privește repararea unor astfel de cratere. Pana una alta nu locuim in Siria, Doamne ferește,desi asa arata, ca după bombardament!”. Postarea acesteia a fost insotita de imagini relevante, iar postarea sa a devenit rapid virala, strangand multe comentarii si distribuiri.

CITESTE SI „WC-ul smart” a început să pută. Arhitectul Soare dezvăluie că preţul s-a dublat după ce i-a fost modificat proiectul

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii