Web Analytics

Grevă de o zi a muncitorilor din megaproiectul Kretzulescu

de | 26.06.2013 20:00 | Politica si Administratie

Săptămâna trecută, ziarul nostru a dezvăluit că firma Grup Corint Alba Iulia, cea care a câştigat lucrările pentru megaproiectul Kretzulescu, are probleme cu implementarea acestuia din cauza banilor. Totul a pornit de la preţul care i-a condus pe cei de la Corint la câştigarea licitaţiei, mult prea mic faţă de estimarea făcută la valoarea reală a lucrărilor. La finele săptămânii trecute, primul val de nemulţumiri a lovit megaproiectul Kretzulescu.

Demisii în masă pentru o zi

Protestele au venit din partea angajaţilor Grup Corint, care şi-au dat în masă demisia pe motiv că nu au fost plătiţi. Astfel că, pentru o zi, lucrările au fost întrerupte, Grup Corint fiind nevoit să-şi rezolve problemele interne pentru a putea continua reabilitarea Centrului istoric al Câmpulungului. Chiar a doua zi după incident, lucrătorii au revenit la muncă, însă fără trei dintre ei (cei considerați a fi fost la originea răzmeriţei), și asta numai după ce şi-au primit salariile.
Reprezentanții firmei Grup Corint spun că plata salariilor nu a fost nicidecum întârziată și că revolta muncitorilor a intervenit chiar în ziua în care trebuiau să-şi ridice salariul, adică pe 20 ale lunii. Ioana Ştefan

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii