„Gicu apare în visele mele. Până acum nu mi-a spus că am făcut ceva rău”

de | 31.10.2012 18:32 | Sport

# FC Argeş, la cinci ani fără busola Dobrin # Văduva Gâscanului și lotul FC Argeș au fost săptămâna trecută la mormântul maestrului să aprindă o lumânare. Cum era de așteptat, jucătorii FC Argeşului l-au omagiat, vinerea trecută, pe fostul jucător, antrenor și simbol al echipei care a fost Nicolae Dobrin, fotbalist-legendă decedat în urmă cu cinci ani. La prânz, lotul alb-violet condus de noul antrenor al echipei Iulian Crivac a fost întâmpinat la Cimitirul Eroilor de văduva lui Nicolae Dobrin, Gica Dobrin, actualul președinte de onoare al clubului. S-au depus flori, s-au aprins lumânări, iar cei prezenţi s-au recules preţ de mai multe momente la mormântul celui care a fost Nicolae Dobrin.

Actualul lot include și un junior crescut la Școala Dobrin

„Gicu este în fiecare zi prezent cu noi. Oriunde mergem se vorbeşte despre el. El e tot timpul în sufletul meu şi apare în visele mele. I-am spus că dacă fac ceva rău să îmi spună, dar până acum nu mi-a spus nimic. Ca în fiecare an, şi astăzi am venit cu toţii aici şi ne-am amintit de el. Au trecut foarte repede aceşti cinci ani. Parcă ieri era cu noi”, a spus cu tristețe doamna Gica.
În lotul echipei alb-violete venit la cimitir s-a aflat şi un jucător crescut la Şcoala de Fotbal Nicolae Dobrin. Ne referim la Dănuţ Ivănică, fotbalist selecţionat chiar de „Prințul din Trivale” pe vremea când acesta trăia. „Sunt mândru că am crescut la Şcoala lui Nea Gicu. Am avut de învăţat de la el şi este o mare pierdere pentru fotbalul românesc. Când jucăm ne gândim şi la Niciolae Dobrin şi de multe ori asta ne dă aripi”, a spus Ivănică ziariștilor prezenți. Momentul aniversar a fost din păcatre umbrit de forma foarte slabă pe care o parcurge clubul alb-violet în ultima perioadă. Măcinată de grave probleme financiare și de erori de management la nivelul conducerii, FC Argeș a  pierdut fără drept de apel ultima partidă de pe teren propriu, cu UTA Arad și are un program infernal în continuare, o deplasare la Timișoara și o partidă acasă cu CS Mioveni. Dar poate că demiterea antrenorului Viorel Dumitrescu și aducerea ca tehnician a lui Iulian Crivac este exact șocul de care are nevoie echipa. Marian Staicu

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole


Loading RSS Feed