Gica Dobrin, pe post de înălbitor

de | 4.01.2012 21:48 | Sport

# Soţia simbolului fotbalului argeşean a căzut în plasa boşilor din Trivale şi a politicienilor. Aducerea Gicăi Dobrin pe funcția de președinte de onoare și, ulterior, președinte executiv la FC Argeș a fost fără niciun dubiu cea mai mare lovitură de marketing dată de conducerea grupării din Trivale în ultimii ani. Cert este faptul că la momentul în care soția Gâscanului a fost anunțată cu surle și trâmbițe ca președinte la FC Argeș, clubul alb-violet traversa o perioadă neagră a istoriei sale, având în vedere implicarea patronului Cornel Penescu în dosarul „Mită la arbitri”. Încetul cu încetul imaginea clubului a mai fost cât de cât spălată prin această mișcare inteligentă, ca să nu mai vorbim de faptul că venirea sa la club a deschis multe uși. Dar, de la a putea să-și exercite pe deplin atribuțiile de șef de club și până la folosirea dumneaei doar pentru imaginea clubului sau, mai bine zis, a celor care-l conduc e o distanță ca de la cer la pământ. Adică, în loc să devină președinte cu acte în regulă, un președinte cu demnitate și atribuțiuni, Gica Dobrin s-a transformat peste noapte într-o „unealtă de imagine” pentru patronii Cornel și Andrei Penescu, managerul Cătălin Barbu și, mai nou, pentru primarul Tudor Pendiuc și senatorul Mircea Andrei. Concret, toată lumea se folosește de numele „Dobrin”, profitând din plin de buna credință, neștiința și naivitatea soției Gâscanului. Din păcate s-a ajuns până acolo încât dna Dobrin face muncă voluntară, iar rezultatele le culeg alții. Cu siguranță spunem că Gicu Dobrin nu ar fi ajuns niciodată în această situație și chiar dacă ar fi ajutat FC Argeș fără rezerve, Gâscanul ar fi știut să gestioneze mult mai bine aceste „driblinguri” ieftine ale managerului Cătălin Barbu sau ale senatorului Mircea Andrei. Și pentru a vă argumenta cele menționate mai sus vom bifa în cele ce urmează câteva dintre declarațiile acordate mass-media de-a lungul timpului chiar de Gica Dobrin, declarații care spun totul despre situația jenantă în care s-a ajuns.

GICA DOBRIN DESPRE…

# Cătălin Barbu: „Toţi apelau la Gicu atunci când FC Argeş avea cumpănă, iar Gicu n-a refuzat niciodată. FC Argeş trece printr-un moment greu, iar eu am venit să ajut. Eu am vorbit doar cu Cătălin Barbu. El mi-a propus funcția, iar eu am acceptat fără rezerve. Cred că Gicu, acolo, sus, este mândru că am venit lângă FC Argeş.

# Cornel Penescu: „Eu m-am ataşat de dl Cornel Penescu şi de echipă. Numele FC Argeş şi Dobrin sunt, de fapt, un întreg.

# Banii de la FC Argeș: „Greutăţi sunt peste tot, dar ale mele sunt constante. Pe copiii de la Școala Dobrin îi ţin eu pe banii mei de acasă şi nici nu îmi trebuie bani de la nimeni pentru asta. Nu am avut nicio discuţie pentru ataşarea şcolii mele cu FC Argeş, dar dacă se va întâmpla lucrul acesta, nu vreau ca FC Argeş să mă ajute pe mine, ci eu pe FC Argeş cu jucători de valoare.

# Tudor Pendiuc: „Am avut o discuţie cu primarul Tudor Pendiuc chiar la festivitatea de premiere a Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret. Acesta ne-a promis că va fi lângă noi în continuare.

# Senatorul Mircea Andrei: „Orice ajutor este foarte bun pentru echipă. Aici nu contează culoarea politică, dimpotrivă, prin sport cei doi (n. red. primarul Pendiuc și senatorul Andrei) ar putea să se apropie mai mult, să colaboreze atât pentru binele clubului fanion cât şi, de ce nu?, al întregului oraş. Contează ca fiecare să vină lângă echipă cu sufletul şi cred că împreună, Mircea Andrei şi Tudor Pendiuc, pot face lucruri impresionante. Tocmai de aceea este foarte bine că ne putem bucura de sprijinul unor oameni cu sufletul mare şi care se gândesc în primul rând la binele sportului argeşean şi când spui sport în Argeş, te gândeşti imediat la echipa de fotbal, FC Argeş.
Material realizat de Marius Ionel

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii