Web Analytics
scris miercuri, 11.03.2015

Gaşca Zurli vine la Piteşti pe 20 martie

Cel mai mare teatru pentru copii pleacă din nou în țară. Gaşca Zurli, trupa fenomen a României își face din nou bagajele și cucerește oraș după oraș. Gașca Zurli se bucură de un succes nebun printre copii și părinți pentru că spectacolul imaginației ia locul educației formale. Filosofia showurilor pornește de la Mirela Retegan – femeia care a fondat Zurli, cea care a ridicat dragostea pentru copilul ei la nivel de fenomen național.
Noul spectacol cu care trupa va colinta toată țara – Întâmplări din lumea poveștilor –  îi învață pe copii cât de important e să faci treabă în echipă, le arată celor mici că e important să câștigi dar e foarte important și cum știi să pierzi, piticii află că nu toți sunt pe locul întâi și că lucrurile se fac cu bucurie.
Turneul va poposi şi la Piteşti pe 20 martie. Spectacolul va avea loc la Casa Sindicatelor de la ora 18. Biletele s-au pus în vânzare pe www.eventim.ro şi în şapte magazine partenere eventim din Piteşti. Costul unui bilet este de 22lei/ loc. Dacă un adult ţine copilul în braţe, plăteşte un singur bilet. Detalii despre turneu găsiți pe harta de pe pagina www.zurli.ro.
Denis Grigorescu

 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită