Web Analytics
scris vineri, 05.05.2023

Gara din Costeşti va fi reabilitată! Deputatul Bălăşoiu solicitase acest lucru cu doi ani în urmă!

A fost semnat contractul pentru reparații capitale și modernizare a Gării Costești. Este vorba despre suma de 235.800 lei, fără TVA, (280.602 lei, cu TVA) pentru elaborarea expertizei tehnice şi a documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii necesare obiectivului vizat.

Gara din Costeşti va fi reabilitată! Deputatul Bălăşoiu solicitase acest lucru cu doi ani în urmă!

Investiția presupune modernizarea/repararea clădirii de călători construită în anul 1869 (inclusiv a grupului sanitar); racordarea la apă și canalizare; asigurarea cu sisteme noi de ventilație/încălzire; înlocuirea/realizarea instalațiilor electrice, sanitare, termice etc; asigurarea accesului în condiții de siguranță a călătorilor, inclusiv a persoanelor cu dizabilități. Finanţarea este din fonduri proprii CFR SA. Durata contractului: 12 luni, începând de la data semnării acestuia.

Vă reamintim că deputatul Argeș Aurel Bălășoiu s-a adresat încă de acum doi ani Ministerului Transporturilor și Infrastructurii în privința reabilitării și modernizării clădirii de călători și a spațiilor publice care aparțin Gării Costești, aflate într-o stare avansată de degradare. Parlamentarul spunea atunci că „nepăsarea statului este atât de mare încât roade și căile ferate. Ruine și mizerie, asta văd călătorii care merg cu trenul, în gara Costești opresc trenurile care circulă spre București, Craiova, Timișoara, Pitești, Mangalia, etc. Gara din Costești este pur și simplu abandonată și aproape cade pe oameni”.

Citește și Dosarul de viol al deputatului Bălășoiu a fost clasat. „Raportat la lipsa dovezilor și la natura acuzațiilor, inexistente, ne așteptam la asta”

Citește și Iată cine l-a scos din joc pe deputatul Bălăşoiu! „Călugărul amant” cerşeşte bani în trenul Piteşti – Bucureşti

Citește și Deputatul Bălăşoiu, răzbunat de premierul din Luxembourg

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *