Galeria „privată” a lui Penescu a plecat de pe stadion înaintea terminării partidei cu Iaşiul

de | 17.03.2011 15:37 | Sport

După ce a apărut informaţia că FC Argeş va avea un nou şef de galerie în Trivale, suporterii alb-violeţilor au luat poziţie şi au făcut mai multe precizări care spun totul despre galeria „privată” a lui Penescu. „Asociaţia Fan Club FC Argeş nu are un nou lider de galerie, şi anume pe Cristi Stănescu. Este o afirmaţie total falsă, noi suntem constituiţi legal şi nu am avut nicio adunare cu o astfel de decizie. Penescu doreşte să facă o nouă galerie care să cânte la comandă şi să înlăture actuala galerie care nu este pe placul lor. Se pare că fac acest lucru deoarece nu le convine deloc că sunt contestaţi, iar dânşii vor o galerie de argaţi după cum ne intitula celebrul manager. În loc să se intereseze de organizarea şi viitorul echipei, creează o galerie la comandă ca să distragă atenţia de la problemele reale ale clubului. Pe lângă acest aspect se pare că aceştia vor să ne interzică accesul în stadion, lucru care le garantăm că nu va fi posibil, stadionul Nicolae Dobrin nu este stadionul privat al lui Cornel Penescu. De altfel Cornel Penescu nu este la prima acţiune de acest gen, el mai făcând o galerie proprie formată din angajaţii PIC, pe care îi obliga să vină la meciuri şi să scandeze pro PIC sau Penescu, iar oamenii, de teamă că îşi vor pierde locurile de muncă, veneau la meciuri. În concluzie, ţinem să precizăm că galeria are aceiaşi membri şi conducători care vor contesta conducerea indiferent de situaţie, până când aceasta va pleca sau dispărea”. Suporterii lui FC Argeş sunt constituiţi de mai bine de 7 ani de zile în Asociaţia Suporterilor lui FC Argeş. Preşedintele asociaţiei este Florin Dobre, în timp de liderul galeriei alb-violete este Emil Popa, unul dintre membrii asociaţiei. Ei bine, sâmbăta trecută, la arena Nicolae Dobrin, la meciul cu Iaşiul şi-a făcut apariţia şi galeria „privată” a patronului condusă de Cristi Stănescu, zis şi Rex. O mână de oameni a încercat aşadar să scandeze mai multe lozinci pro Penescu, însă s-au pomenit că sunt huiduiţi de întreg stadionul, surprinzător, de circa 1.000 de oameni. În cele din urmă galeria „privată” şi-a luat tălpăşiţa înaintea fluierului final, evitând astfel un iminent scandal.     (M.I.)

Acest articol este despre:

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Klaus Iohannis, la aniversarea PNL de la Vila Florica: ”Partidul Naţional Liberal a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă”
Klaus Iohannis, la aniversarea PNL de la Vila Florica: ”Partidul Naţional Liberal a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă”

Șeful statului a declarat, marţi, la aniversarea PNL de la Vila Florica, că a rămas acelaşi partid autentic, care nu şi-a abandonat niciodată în cei aproape 150 de ani de existenţă doctrina, crezul sau valorile. Timpul luptelor politice interne a trecut, cel puţin aşa...


Loading RSS Feed