Web Analytics

Gala Sportului Argeşean, între spectacol, nemulţumiri şi absenţe

de | 29.12.2013 21:25 | Sport

# Dezamăgită de lista premianților, tenismena Ioana Mincă nu a venit la festivitate. Gala Sportului Argeșean organizată de Direcția de Sport și Tineret Argeș a provocat mai multe nemulțumiri ce au venit din partea participanților. Problemele au izbucnit de la clasamentul întocmit de DJST.
Printre campionii argeșeni care nu au venit la Gală se numără și tenismena Ioana Mincă. Gurile rele spun că sportiva nominalizată de Federația Română de Tenis între primele zece sportive ale anului a fost dezamăgită de lista premianților și nu a vrut să vină la festivitate. Reușitele Ioanei Mincă echivalează poate pe cele ale atletei Andreea Panțuroiu, de la LPS Câmpulung care a fost declarată sportiva anului în județul nostru. Au mai lipsit motivat de la festivitate înotătorul Robert Glință care datorită performanțelor sale din acest an a fost numit sportivul anului în Argeș, premiul său fiind luat de tatăl lui, dar și boberul Nicolae Istrate, de la CSM Câmpulung, sportivul muscelean care a câștigat, în 2013, argintul la Cupa Americii de Seniori, în proba de bob 2 persoane.

Primăria Pitești nu a dat curs invitației DJST Argeș nici în acest an

Nemulțumiți  de aceste clasamente au fost și profesorul Corneliu Pălărie care atunci când a urcat pe locul de premiere a refuzat să vorbească la microfon spunând doar că „Ia-l de aici că nu vreau să-mi dau drumul la gură”. Nemulțumirile au continuat pe tot parcursul evenimentului, iar acest lucru a fost observat și de directorul adjunct al DJST Argeș,  Adrian Bughiu care a vrut să aducă liniște în rândul participanților la eveniment: „Ne-au dojenit unii sau alții, legat de clasamentul întocmit de direcție. Trebuie să mărturisesc că nimic nu a fost întâmplător, subiectivismul nu a avut loc aici, deoarece aceste clasamente se bazează pe câteva grafice care se găsesc la Ministerul Tineretului și Sportului, drept pentru care noi doar am calculat acele clasamente și am stabilit listele cu pricina”.
Un moment special și spectaculos de la eveniment a fost demonstrația de ashihara karate susținută de elevii clubului Tibi Dojo.
Printre oficialitățile din județ care au fost prezente la Gala Sportului Argeșean se numără prefectul Cristian Soare și vicepreședintele Consiliului Județean, Constantin Polexe. Cum conflictul dintre DJST Argeș și Primăria Pitești, în speță cu primarul Tudor Pendiuc, este foarte bine cunoscut, nici în acest an nu s-au îngropat cuțitele între cele două instituții, iar Primăria Pitești nu a dat curs invitației DJST Argeș nici în acest an.
Alex Vlaicu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii