Fundaşul Mario Tudose de la FC Argeş a fost convocat la naţionala României U17

de | 29.07.2021 13:02 | Actualitate, Home, Sport

Reprezentativa juniorilor născuți în anul 2005 s-a reunit pentru un stagiu de pregătire, în care va disputa și două jocuri de verificare.
Pe 4 și 6 august, de la ora 20:00, România U17 va întâlni selecționata similară a Macedoniei de Nord, la Centrul Național de Fotbal Buftea. Pentru această acțiune, selecționerul Daniel Mogoșanu va miza pe 26 de jucători. Printre cei convocați se află și un jucător de la FC Argeș. Este vorba de fundașul Mario Tudose, care nu este la prima prezență sub tricolor. Puștiul format de antrenorul Daniel Nicolae Ghiță este o prezență constantă la naționalele României, fiind apreciat de tehnicienii cu care a lucrat pentru calitățile și talentul său.

La începutul acestui an, Tudose a semnat primul contract de profesionist cu FC Argeș. Mario este unul dintre cei mai valoroși puști ai Centrului de Copii și Juniori “Leonte Ianovschi”, iar specialiștii îi prevăd un viitor frumos când va face trecerea la seniori.
Mai trebuie spus că în toamnă naționala U17 va debuta în preliminariile Campionatului European 2022. Tricolorii vor întâlni Rusia (20 octombrie), Germania (23 octombrie) și San Marino (26 octombrie). Se califică mai departe la Turul de Elită, runda decisivă înainte de EURO, cele 13 câștigătoare ale grupelor, ocupantele locurilor secunde și cele mai bune 4 echipe clasate pe locul 3. Turul de Elită (8 grupe de câte 4) va avea loc în primăvara anului 2022, înaintea turneului final. La EURO vor merge câștigătoarele grupelor de la ”Elită”, plus cele mai bune 7 ocupante ale locurilor secunde.

Citește și Alb-violetul Cristian Tudose va participa la stagiul de pregătire și amicale cu Moldova pentru România U16

Citește și FC Argeș a achiziționat un puști care este urmărit de Ajax și PSV Eindhoven

Acest articol este despre: fc arges,fotbal,mario tudose

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

FC Argeș U19, lider în topul FRF
FC Argeș U19, lider în topul FRF

Federația Română de Fotbal a publicat clasamentul celor mai bune echipe din Campionatul Național Under 19 în 2021. Topul este condus de FC Argeș, care anul trecut a jucat finala acestei întreceri, pierdută la loviturile de departajare în fața celor de la Viitorul...