Web Analytics

Frigul a stopat lucrările la Sala Sporturilor din Mioveni

de | 17.01.2019 12:56 | Politica si Administratie

De la începutul lunii octombrie 2018, odată cu finalizarea licitației, o nouă firmă se angajase să continue lucrările la sala sporturilor din orașul Mioveni, după ce, în urmă cu trei ani, acestea încetaseră din cauza litigiilor dintre administrația locală și firma care se angajase inițial să realizeze proiectul. În această perioadă, lucrările au fost oprite din cauza condițiilor meteo vitrege. Până acum, s-au finalizat amplasamentul și amenajarea șantierului, s-a igienizat zona, s-au realizat conexiunile la utilități pentru spațiile tehnice. Termenul de execuție este de 15 luni, în funcție de condițiile meteo.
Viitoarea Sală a Sporturilor Mioveni va putea găzdui meciuri de handbal, baschet, volei, tenis de câmp și competiții de gimnastică. Sala va avea trei corpuri.
Corpul A, în care sunt zona competițională și tribunele, va putea găzdui 2.500 de persoane și va fi dotat cu grupuri sanitare, sistem de sonorizare, tabelă de scor electronică, sistem de iluminare pentru sală, sistem de canalizare, proiector TV, garderobe, vestiare, sală de forță, spaţii de recuperare (saună, bazin cu apă rece şi caldă, zonă de relaxare), cabinet medical, sala antidoping și spaţii complementare (comerţ, spaţii de protocol, alimentaţie publică și spaţii tehnice).
Corpul B, la nivelul parterului, va avea o sală de bowling, iar la etaj – un club. Corpul C va adăposti centrala termică și spații tehnice.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii