„Frăţia Rucăr”, un nou dosar în atenţia procurorilor

de | 2.02.2012 17:11 | Actualitate

# Vică Teușan i-a făcut plângere penală lui Mircea Avram. Spiritele s-au încins din nou în Rucăr. La ora actuală, mai mulţi proprietari de păduri din zonă încearcă să facă lumină în hățișul actelor, îngropaţi fiind în numeroase plângeri penale şi litigii de natură civilă.

Asociația Frăția vs  Cooperativa de Consum Rucăr

La baza unui proaspăt astfel de litigiu stă fosta Cooperativă de Consum Rucăr şi fosta Asociaţie „Frăţia” din comună, iar reclamanții au identificat deja un vinovat, pe Mircea Avram, preşedintele actualei societăţi Consumcoop Rucăr.  În ideea de a-şi face dreptate, rucărenii au înfiinţat o nouă societate „Frăţia” şi l-au acţionat  în judecată pe Mircea Avram, depunând şi o serie de plângeri penale la adresa acestuia. Prin urmare, rucărenii Teuşan Iosif, Ţuluca I. Ştefan, Ţuluca Cecilia, Bunel Ghe. Nicolae, Bunel N. Maria, Ilincu D. Danil, Ilincu Maria, Ilincu Virgil, Fintoiu Stelian, Uretu Ion, Vorovenci I. Nicolae, Ţigău I. Ion, Terceanu Elena, Voinea Verginia, Voinea Ion, cer oamenilor legii să dispună efectuarea de „cercetări împotriva numitului Avram Mircea şi a celorlalte persoane din conducerea Cooperativei de Consum Rucăr, care, după ce au pus mâna pe aceste funcţii, au jefuit pur şi simplu această cooperativă în folosul lor”. Reclamanții ne-au declarat că nu se vor lăsa până nu vor scoate la iveală „adevăratele ilegalităţi comise de Mircea Avram” și din acest motiv s-au și constituit într-o nouă asociație „Frăţia”, unde îi aşteaptă să se înscrie pe toţi vechii membri. „Îi rugăm pe toţi cei care doresc să îşi recapete drepturile pierdute ca membri cooperatori să vină la adresa din Rucăr, strada Dispensarului nr. 17, sau să ne contacteze la numărul de telefon 0741.579.572”, ne-a declarat Iosif Teuşan.

Mircea Avram: ”Doar instanțele vor hotărî la final”

În replică, președintele Mircea Avram, în calitate de învinuit că „a furat averea foştilor membri cooperatori din Rucăr”, ne-a precizat doar că „Instanţele de judecată sunt cele care vor hotărî la final. Cazul este pe rolul instanţei, aşa că nu mă pot eu pronunţa!”.
Ioana Ştefan

Acest articol este despre:

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Incendiu în Pitești, la o baracă de lângă calea ferată
Incendiu în Pitești, la o baracă de lângă calea ferată

Un incendiu a izbucnit, marți, la o baracă din Pitești, aflată lângă trecerea la nivel de cale ferată din zona CNCD. În construcția dezafectată, cu suprafața de aproximativ 10 mp, mai stăteau persoane fără adăpost. Focul s-a manifestat generalizat și nu au fost...

145 de școli din Argeș nu au pază și nici sisteme de supraveghere
145 de școli din Argeș nu au pază și nici sisteme de supraveghere

Din 500 unități de învățământ preuniversitar din Argeș, 145 nu au pază și nici sisteme de supraveghere. Prefectul Radu Perianu a declarat că este „un lucru extrem de îngrijorător”. Din cele 500, doar 82 sunt asigurate cu pază umană, 61 cu sisteme de supraveghere video...