Web Analytics

GALERIE FOTO: Cum arată în realitate noua Dacia Bigster, cel mai mare SUV din gama românilor

de | 8.04.2021 12:05 | Actualitate

La mai bine de o lună de la lansare, noua Dacia Bigster a atras atenția publicului și a fost vizitată de publicații din Franța, care au făcut publice mai multe fotografii cu cel mai mare SUV din gama românilor.

Pe lista atracțiilor principale se află nuanța de verde cu finisare mată a Daciei Bigster și semnătura luminoasă a formei litere Y, conform https://www.4tuning.ro/.  SUV-ul aduce în plus capota bombată a motorului, dar și un eleron pentru plafon, iar oficialii de la Dacia promit că versiunea de serie a noului Bigster va oferi și sisteme hibride.

Programat să ajungă în showroom-uri abia în anul 2025, conceptul Bigster nu încorporează artificii de design, precum elementele cromate sau ornamentele cu aspect de aluminiu. Avem de a face cu un SUV autentic, opțiunea asumată în acest caz fiind cea a utilizării de piese din material plastic reciclat pentru toate protecțiile laterale.  Dacia a luat în calcul încă din faza de proiect folosirea sistemelor de propulsie hibride și hibride plug-in. Dacia nu-și mai permite să ignore trendurile din industria auto și nici reglementările de mediu din ce în ce mai stricte.

sursă foto https://www.youtube.com/watch?v=ZMsGnJc1-Lw&t=225s

CITESTE SI (GALERIE FOTO) Renaulution: Dacia Bigster va fi primul SUV de segment C al mărcii românești

 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii