Fostul director de la Aro, Iustin Preoteasa, executat de sora sa

de | 20.11.2013 23:41 | Actualitate

# Mihaela Bădescu vrea să-și recupereze astfel o parte din creanțele pe care fratele său le are la ea. După căderea SC ARO SA, unul dintre ultimii directori ai fostei uzine, Iustin Preoteasa a trecut în domeniul afacerilor private, încercând fel şi fel de colaborări în vederea extinderii afacerilor ce le deţinea deja în turism (ca proprietar al SCT Muscelul SA). Astfel că, printre alte firme a înfiinţat şi SC Miromar Grui SRL, în colaborare cu italianul Marco Landoni, firmă care la ora actuală a intrat în faliment, executată fiind chiar de sora lui Iustin Preoteasa, Mihaela Bădescu, împreună cu economista Elena Marin.
Declarată falimentară, SC Miromar Grui SRL va scoate la licitaţie pentru a treia oară, prin lichidatorul Gheorghe Banu, în ziua de Moş Nicolae, 6 decembrie, un apartament de trei camere, la preţul de 22.000 lei, pentru ca cele două creditoare, Mihaela Bădescu şi Elena Marin, să-şi poată recupera o parte din creanţele pe care Iustin Preoteasa, prin firma mai înainte menţionată, le are către ele.

Iustin Preoteasa: ”Sora mea era director la firma respectivă”

Contactat telefonic, Iustin Preoteasa ne-a precizat: ”Sora mea era director la firma respectivă și o execută din cauza salariilor neplătite, practic pentru ea își cere banii cuveniți pentru munca prestată.”
Ca o paranteză, în anul 2007, firma SC Miromar Grui SRL a concesionat pentru 29 de ani, de la Primăria Schitu Goleşti, fosta Unitate Militară (clădiri în suprafaţă de 2.189 mp şi suprafaţa totală a terenului este de 17 ha, dintre care 10 hectare de pădure) pentru o redevenţă de 50.000 lei pe an, pentru ca trei ani mai târziu să renunţe la contract. Potrivit contractului de concesiune, firma trebuia să facă nişte investiţii turistice în zonă cu un partener italian, însă lucrurile nu au ajuns la un final fericit. Ioana Ştefan 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii