Florentina Opriş, invitată la seminarul „Echilibru şi feminitate” de la Muntenia Hospital

de | 22.01.2015 15:27 | Actualitate

Muntenia Hospital, cel mai mare spital privat din Argeş, a găzduit marți 20 ianuarie seminarul “Echilibru şi feminitate”, organizat de îndrăgita vedetă Florentina Opriş. Împreună cu medici specialişti din cadrul Muntenia Hospital, au fost discutate o serie de teme interesante şi actualitate pentru femei. Muntenia Hospital subliniază preocuparea continua pentru oameni, pornind de la premiza că sănătatea are la baza echilibrul individual şi stilul de viaţă sănătos.
„Continuăm seria de evenimente organizate împreună cu Florentina Opriş, ambasadoare a stilului de viaţă sănătos, cu un eveniment dedicat doamnelor, un eveniment prin care am răspuns la multe întrebări și care s-a bucurat de o participare numeroasă și de un feedback excelent”, a declarat dr. Flavius Băjan, director medical al Muntenia Hospital.
„Noi, femeile, suntem speciale şi avem nevoi individuale de care trebuie să ţinem cont permanent. Echilibrul are la bază sănătatea şi armonia iar grija pentru feminitate trebuie să fie primordială. Sunt încântată să găsesc la Muntenia Hospital deschidere şi preocupare pentru acest gen de subiecte”, a declarat Florentina Opriş.
În cadrul evenimentului, Florentina Opriş a purtat discuţii interactive cu publicul despre alimentaţie, sănătate, odihnă, stil de viaţă sănătos, echilibru şi armonie. Muntenia Medical Hospital a fost inaugurat în anul 2011, fiind cel mai mare spital privat din judeţul Argeş şi având ca acţionar principal Societatea de Investiţii Financiare Muntenia S.A. Spitalul oferă pacienţilor servicii complete şi integrate, de la consultaţii şi recoltări de analize, până la explorări radiologice complexe şi internări.
D.G.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii