Web Analytics
scris sâmbătă, 14.01.2023

FIRST Tech Challenge. Elevii fac roboţi la Universitatea din Piteşti

UPIT Media transmite live pe upitmedia.ro, sâmbătă, 14 ianuarie, demonstraţiile celor patru echipe din Argeș – TehnoZ, TehnoZ Junior, HighFive Robotics, WATT’s UP – care participă la concursul de robotică FIRST Tech Challenge desfăşurat la Sala de sport a Universităţii din Piteşti.

FIRST Tech Challenge. Elevii fac roboţi la Universitatea din Piteşti

Citeşte şi: Actrița Ada Dumitru de la „Survivor” este fiica vitregă a lui Bebe Cotimanis

Universitatea din Pitești este parteneră la concursul FIRST Tech Challenge. Concursul, care face parte din calendarul competiţiilor naţionale pe discipline şcolar, se adresează elevilor din clasele VII-XII și presupune proiectarea, construirea și programarea unui robot. 

Citeşte şi: Rock şi accelerator cu bani la Câmpulung

„Construcția robotului de la FIRST Tech Challenge este bazat pe un kit din piese metalice și/sau plastic, din care se construiește structura și sistemul de angrenare, împreună cu diferite piese electronice (senzori, sisteme de control, cameră video), toate acestea puse în mișcare de un dispozitiv bazat pe Android (sistem de operare) programat folosind Java (limbaj de programare), prin sistemul de blocuri de programare, sau alte sisteme de programare Android” – conform upitmedia.ro.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *