Web Analytics

Firicel din Las Fierbinți, condamnat la un an de închisoare după ce a fost prins băut la volan și fără carnet

de | 15.11.2022 15:38 | Actualitate, Home

Actorul Toma Cuzin, cunoscut pentru rolul Firicel din celebrul serial de televiziune Las Fierbinți, a fost prins la volan fără carnet și băut, conform Realitatea.Net. Actorul a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare. Sentința de un an de închisoare este cu amânare, nu executorie, astfel că actorul trebuie să îndeplinească mai multe condiții pentru a nu ajunge în spatele gratiilor.

Citește și: Scandal în Argeș. Și-a bătut iubita minoră, i-a ars hainele și a lovit un polițist

Acesta va fi nevoit să îndeplinească anumite condiții, printre care se numără comunicarea schimbării locului de muncă sau a oricărei plecări care depășește durata de 5 zile. Pe de altă parte va trebui să achite și plata cheltuielilor judiciare, suma ridicându-se la 1.200 de lei. Instanța a decis să amâne aplicarea pedepsei de un an pe durata unei supravegheri de doi ani, potrivit soluției publicate pe portalul instanțelor de judecată.

Citește și: Doi minori au întreținut relații intime în incinta unității de învățământ

Toma Cuzin nu este la prima încălcare a legii. În urmă cu trei ani, ar fi fost prins în timp de deținea droguri de mare risc, dar oamenii legii au decis să renunțe la urmărirea penală. În 2007, acesta și alți câțiva tineri au fost reținuți de cei de la Crimă Organizată fiind surprinși în flagrant cu droguri.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *