Web Analytics

Scandal în Argeș. Și-a bătut iubita minoră, i-a ars hainele și a lovit un polițist

de | 15.11.2022 09:52 | Actualitate, Home

Un tânăr de 19 ani a fost reținut după ce luni seară s-a certat cu iubita sa minoră, a bătut-o și i-a ars hainele. Ulterior, același tânăr a lovit și unul dintre polițiștii sesizați cu privire la scandalul ce avusese loc. Pentru a-l prinde pe agresor, agenții s-au folosit de spray lacrimogen, după care l-au imobilizat și condus la secție.

IPJ Argeș transmite:

„În seara zilei de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au intervenit pe raza localității Stolnici, ca urmare a unui apel primit prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, prin care o minoră de 15 ani sesiza faptul că prietenul său, de 19 ani, ar fi agresat-o și ar fi dat foc la mai multe obiecte vestimentare, pe fondul neînțelegerilor.

Citește și: Minor de 17 ani, prins conducând beat şi fără permis la Domneşti

Anterior, polițiștii interveniseră și în jurul orei 19:00, ca urmare a unui apel la Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, din partea unui aparținător al minorei, care ar fi auzit în timpul convorbirii telefonice cu cea în cauză când cei doi s-ar fi certat, însă cu ocazia verificărilor efectuate la primul apel, minora a relatat polițiștilor că nu ar fi avut decât contradicții verbale și s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu.

Cu ocazia intervenției la al doilea apel, polițiștii au găsit pe tânărul de 19 ani lângă mai multe obiecte vestimentare incendiate, iar în prezența acestora, tânărul s-a manifestat agresiv verbal față de minoră, având intenția de a o agresa fizic. În aceste împrejurări, tânărul l-a lovit pe unul dintre polițiști. Pentru prinderea și imobilizarea acestuia, polițiștii au folosit spray iritant-lacrimogen, după care l-au imobilizat și condus pe tânăr la sediul poliției.”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *