Web Analytics

Finanțe Argeș: Prin Formularul de contact din SPV se pot transmite documente care nu sunt încă digitalizate

de | 7.03.2022 17:19 | Actualitate

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală informează contribuabilii că toate documentele care nu sunt încă digitalizate/disponibile în format electronic se pot transmite prin intermediul Formularului de contact accesibil în serviciul Spațiul Privat Virtual.

Pentru transmiterea acestor documente, se selectează categoria ”Asistență și îndrumare de specialitate în domeniul fiscal”. Reamintim că, de la 01.03.2022, transmiterea cererilor, înscrisurilor sau a oricăror  altor documente către organele fiscale de către contribuabilii/plătitorii   persoane juridice, asocieri şi alte entităţi fără personalitate juridică, precum şi persoane fizice care desfăşoară o profesie liberală sau exercită o activitate economică în mod independent se va face exclusiv prin intermediul Spaţiului Privat Virtual.

Citește și Argeș. Un incendiu la un atelier de tâmplărie s-a extins la o locuință

Menționăm că, pentru a nu exista dificultăți în transmiterea cererilor, înscrisurilor sau a oricăror altor documente către organele fiscale, Centrul Național pentru Informații Financiare a procedat la ridicarea   limitei maxime a fișierelor ce potfi atașate formularului de contact, de la 5 MB la10 MB.

De asemenea, pentru a facilita transmiterea documentelor, să aveți în vedere următoarele: Scanarea la rezoluție maxim 300 dpi; Eliminarea automată a paginilor albe (goale); Scanarea în alb-negru; Scanarea într-un fișier format PDF; Comprimarea fișierului PDF.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *