Web Analytics
scris joi, 16.09.2021

Film de groază la parohia Mavrodolu. Aşa-zisul preot Iulian îl vesteşte pe Antichrist

Film de groază la parohia Mavrodolu. Aşa-zisul preot Iulian îl vesteşte pe Antichrist

 

# Acest personaj straniu, cu discurs halucinant în fața credincioșilor, se numește Stoica Iulian și este protejatul parohului Victor Sturzeanu

Film de groază făcut în parohia Mavrodolu și realizat chiar de Florii, anul acesta. Pe imagini apare ca protagonist un așa-zis preot, în realitate protejatul parohului Victor Sturzeanu. Imaginile au fost filmate de Florii, când Biserica „Sfântul Stelian” din incinta complexului Mavrodolu era goală. Noroc că avea cheile Iulian! Iar acesta vorbește în dodii cu singurul vizitator care venise să se roage și, ce să vezi, dă nas în nas cu propovăduitorul… Antichristului. Pe imagini se vede cum protejatul Iulian deschide ușile Bisericii „Sfântul Stelian” și, cu mâna pe clanță, vorbește despre „iepurașul Antichrist”. „Îl cunoști pe Antichrist? Christos mi l-a dăruit să îl cunosc desăvârșit. Dacă nu l-aș cunoaște, l-aș putea vesti tuturor pe Antichrist? E în mine mai mult decât în toți…”, îi spune Iulian vizitatorului. De fapt, sunt două filmări. În prima e surprins momentul intrării în sfântul lăcaș, iar în cea de-a doua – discuția halucinantă, extrem de stranie, din incinta sfântului lăcaș, dintre protejatul parohului Sturzeanu și credinciosul venit să se roage.

Citește și Şah şi mat! Familia bătrânei a cărei avere a ajuns la fiul parohului de la Mavrodolu cere anularea testamentului şi anunţă că apartamentul va fi donat Patriarhiei

 

 

#Ce spune Iulian în biserică: „Michiduță mă supraveghează mai mult decât pe toți! Este supremul meu prieten”

„Îl cunoști pe Antichrist?”, întreabă mirat vizitatorul. Iar protejatul Iulian răspunde:
„Dacă nu l-aș cunoaște, l-aș putea vesti tuturor pe Antichrist?”. În continuare, Iulian se străduiește să îi explice oaspetelui care este diferența dintre preoți și arhierei și de ce el, ca arhiereu, nu este înțeles. ”Sunt și arhiereu! Preot este harul Duhului Sfânt. Preoția este universală. Nu cea harică. Și arhieria este tot universală. Acela care va birui Fiara, adică moartea. Aștept Judecata cu cel mai mare drag. Nu vor avea cu ce să își acopere fețele, când vor vedea harul Duhului Sfânt strălucind pe această față”, spune misterios Iulian. „Dar eu mă înțeleg cu tine!”, vine replica vizitatorului. La care Iulian răspunde: „Vă îngădui eu! Dacă nu v-aș îngădui, aș crea linii de foc. Șase linii de foc, diavolească, duhovnicească dumnezeiască…! Și Lucifer e cel mai mare și Antichrist e cel mai mare. Antichristul care se pregătește, care va veni, pentru mine, individual, este cel mic”. Și mai zice Iulian una menită să îi facă părul măciucă vizitatorului: „Michiduță mă supraveghează mai mult decât pe toți! Este supremul meu prieten. Ce mă fac fără el toată Veșnicia?”

Citește și Parohul de la Mavrodolu ne-a vizitat la redacţie. Şi ne-a dezvăluit reţeta de moştenit bătrâne

„Iulian trăiește pe banii enoriașilor. I se spune părinte, dar nu este preot”

Iată ce ne-a mărturisit Veronica Adam, fina parohului Victor Sturzeanu, cea care vindea la pangar, despre ciudatul personaj Iulian, pripășit la Mavrodolu și protejat de parohul Victor Sturzeanu:
„După ce plecam seara acasă, biserica rămânea deschisă, pentru că are acolo un băiat, un anume Iulian, care stă acolo, mănâncă, doarme. Am înțeles că e de pe vremea părintelui Onu, dar l-a preluat dumnealui. Trăiește pe banii enoriașilor. I se spune părinte, dar nu este preot, se aude că ar fi fost odată, însă a fost dat afară. Doarme sus, la cancelarie. Vorbește de iepurași, Antichrist, spune că atunci când va muri va fi pe tronul lui Satana, în iad, zice că vede prin oameni, că vindecă oameni. Știți ce face omul ăsta? Are niște prieteni, un anume Andrei, și aduce oameni din țară, îi aduce și îi pune în cerc, câte patru ore, noaptea. Le spune că îi vindecă și că se roagă pentru ei, iar banii pe care îi primește îi dă lui Sturzeanu. Acesta i-a spus că Iulian îi aduce bani frumoși, comparativ cu mine. A spus asta bătându-și buzunarul de la spate al pantalonilor.

Iulian le cerea enoriașilor și 300 de lei. A venit o familie într-o zi și ne-a găsit pe noi, pe mine și pe soțul meu, acolo. Ne-a întrebat de părintele Iulian. Ni l-a descris. Soțul doamnei era foarte indignat că dăduse 300 de lei să se roage pentru el și pentru necazul pe care îl are. A spus că a auzit că e un șarlatan și a întrebat unde s-au dus banii lui, dacă au ajuns la părintele paroh Sturzeanu.
Relația noastră s-a stricat în momentul în care i-am spus părintelui paroh că Iulian face lucruri nu tocmai ortodoxe în biserică, iar dânsul a răspuns că nu mă privește.” Iulian este împărtășit în fiecare zi de preotul paroh, ceea ce este contrar legilor bisericești, ne-a mai spus doamna Adam.

Citește și Un alt scandal urât la Mavrodolu / Afacerile parohului Sturzeanu, devoalate de finii care vindeau la pangarul bisericii

Parohul Victor Sturzeanu: „Domnul Stoica Iulian este un credincios”

Contrar evidențelor, întrebat de Jurnalul de Argeș depre prezența straniului personaj, preotul Victor Sturzeanu a spus: „Domnul Stoica Iulian este un credincios care frecventează de foarte mult timp slujbele bisericești de la Mavrodolu, înainte de a veni eu slujitor. Nu este preot sau părinte și nici nu este angajatul parohiei. A desfășurat în trecut activități de voluntariat în cadrul parohiei (curățenie), ca și alte persoane, atunci când acest lucru a fost necesar, fără a deranja activitatea parohiei. Vine zilnic la biserică, asistă la slujbele bisericești, citește în particular cărți de teologie, uneori având dialoguri pe teme religioase cu diferiți credincioși care îl cunosc. Modul lui de trai este unul auster. Se spovedește la trei dintre preoții parohiei Mavrodolu, aceștia având dreptul de a decide cu privire la Taina Împărtășaniei”.

Citește și Preotul Sima de la Mavrodolu îşi apără permisul de conducere în instanţă

Distribuie!

5 Comentarii

  1. Acest îndrăcit popă Sturzeanu își permite să facă din Casa Domnului ”casă de tâlhari și sataniști”. Mai lipsește să fie schimbător de bani în Casa Domnului (Biserica) sau poate este….
    Pentru aceste fapte este protejat de TEOFAN, CALINIC, CALIOPIE ?, cum de mai este paroh ?
    Dumnezeu vă va judeca, Doamne le-ai luat mințile superiorilor acestui om fără Dumnezeu ?
    După măsurile care se vor lua împotriva lui Sturzeanu vom înțelege toți ortodocșii pe cine slujește – TEOFAN, CALINIC, CALIOPIE și PATRIARHIA: pe Dumnezeu sau pe mamona ?

  2. Nenorocitul de Caliopie a făcut mult rău bisericii argeșene. Caliopie nu ai ochi sa vezi ca bătrânul nu mișcă nimic, câți incompetenți ați numit? Sunteți sub nivelul marii.

  3. Dragilor,ati dezvoltat o obsesie pentru preotul Sturzeanu.Atât de mare încât ati ajuns sa scrieți si minciuni.Rușine,nu așa se face presa!Ce aveți de câștigat dacă acest preot nu va mai fi paroh!?Veti fi prezenți la mai multe sfinte Liturghii ,va veți spovedi pe fiecare seara aidoma “protejatului Iulian”!?Cand am timp vorbesc si eu cu Iulian,dar nu port “discuție halucinanta” ci o discuție la nivel de intelectul si rațiunea mea.Credeți-ma inteleg tot ce îmi spune. Ati lansat ideea ca “ se aude că ar fi fost odată preot, însă a fost dat afară”,cum puteți sa inventați așa ceva!?Abuzati,in articol,de expresia “protejat al preotului Sturzeanu”;pai biserica nu este SRL,iar preoții de la Mavrodolu nu au libertatea de a-și alege enoriașii sau de a condiționa timpul de ședere in biserica al fiecărei persoane care intra pentru reculegere.
    Răutate gratuită…

  4. Sturzeanu este un țăran, sa vedeți cum se pozează cu bucățile de carne lângă animale tranșate, chipurile ca el face milostenie. Un fariseu…

  5. Se preconizează plecarea Pr Sturzeanu de la ,,facatoarea asta de biserica de bani,, și asta pentru că preotul este nesătul de BANI . El și fi-so, un alt nesătul de 18 ani, care mai zice că are cele sfinte in minte, un pervers obsedat de bani.
    In momentul când pleacă, se termină și banii. Acolo se fac sute de milioane pe lună, atenție! Si apoi, după plecare , sigur o duc pe bătrâna cu apartamentul din Centru, la azil să se indestuleze de bani . O familie fără respectul comunității ortodoxe creștine care face de rușine o religie prin actele lor.

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...