Web Analytics

Filarmonica Pitești începe stagiunea estivală cu concerte în aer liber

de | 2.08.2021 11:51 | Actualitate

Filarmonica Pitești își așteaptă publicul la concertele în aer liber, incluse în stagiunea estivală 2021. De data aceasta vom ieși din sala de concert și ne vom întâlni cu iubitorii muzicii în Parcul Ștrand și în Piața Primăriei Municipiului Pitești. 

Stagiunea estivală va debuta sâmbătă, 21 august, în Parcul Ștrand. Concertul simfonic educativ „Petrică și Lupul”, de Serghei Prokofiev, poate fi audiat atât de la ora 10.00, cât și la ora 11.00. Naratorul, implicit consultantul artistic Silviu Deaconescu, spune o poveste pentru copii, în timp de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești, dirijată de Tiberiu-Dragoș Oprea, va ilustra fiecare personaj din poveste.

CITESTE SI Paula Seling, solistă în premieră, la Filarmonica Pitești

Vineri, 27 august, de la ora 19.00, în Piața Primăriei Municipiului Pitești, va fi organizat concertul „Jazz on the street”. Piese reprezentative din repertoriul de gen național și internațional vor fi interpretate de grupul Trio Jazz&Pop Pitești al Filarmonicii Pitești.

Stagiunea estivală se va încheia joi, 2 septembrie, o dată cu desfășurarea concertului „Rock simfonic”. De la ora 19.00, în Piața Primăriei Municipiului Pitești, orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești, dirijată de Mihail Ștefănescu, va interpreta piese cunoscute din repertoriul Deep Purple, Medley, Michaela Jackson, Sabin Pautza, Ted Rickets, Queen, Abba, Led Zeppelin, Beatles, Roling Stones, Guns and Roses, Rolling Stones, Modern West, Whitesnake ș.a. 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii