Femeie reținută de polițiști pentru șantaj

de | 14.04.2022 19:23 | Actualitate, Home

În ziua de 13 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, și, în urma unei activități de prindere în flagrant, au reținut o femeie de 36 de ani, din Pitești.

Citește și Peste 70 de jandarmi asigură ordinea publică la Simfonia Lalelelor

Din cercetări s-a stabilit că femeia ar fi pretins unui bărbat suma de 2.500 de lei, pentru a nu divulga informații și a nu distribui imagini cu caracter privat. Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii Operațiuni Speciale Pitești.

După administrarea probatoriului, cea în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Acest articol este despre: arges,retinuta pentru santaj

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

5 sfaturi de siguranță pentru iluminatul cu LED-uri
5 sfaturi de siguranță pentru iluminatul cu LED-uri

Instalarea oricărui bec sau utilizarea oricărui șir de lumini poate avea partea sa de pericole. De la electricitate la incendiu, există o mulțime de factori care trebuie luați în considerare înainte de a decide pur și simplu să înlocuiți un bec. LED-urile sunt grozave...

Lasconi şi turul Europei
Lasconi şi turul Europei

Primărița Câmpulungului trece la alt nivel ca arie de reprezentare a Câmpulungului. După numeroase vizite pe la ministere și o întrevedere colegială cu primarul de la Ciugud, petrecută pe 18 mai, Elena Lasconi va depăși granițele țării. Prima dată, peste câteva zile....


Loading RSS Feed