Web Analytics

Feeria de la Mioveni

de | 10.12.2014 20:12 | Actualitate

#  Spectacolul de lumini care a marcat începutul sărbătorilor de iarnă n-a fost cu nimic mai prejos decât cel din alte oraşe europene.

Mioveniul a îmbrăcat straie de sărbătoare, iar centrul orașului a devenit o adevărată feerie după ce s-au aprins luminile de sărbători. Luminile au fost aprinse de primarul Ion Georgescu împreună cu câţiva copii. După numărătoarea inversă, bradul îmbrăcat în ornamente de sărbătoare s-a luminat, spre bucuria miilor de oameni prezenți la eveniment și în special a copiilor care s-au îngrămădit imediat în jurul său să facă fotografii. Reţeaua modernă de iluminat a fost pornită pentru prima oară, iar locuitorii prezenţi în centrul civic au putut vedea imagini live, pe ecranul amplasat special pentru aceștia.

A urmat un alt spectacol de culoare şi lasere, efectele şi formele proiectate fiind o adevărată încântare pentru privirile celor prezenţi. La final, toţi copiii au primit din partea organizatorilor dulciuri, oficiile de distribuire a acestora fiind făcute de către angajaţii S.C S.Ed.C Mioveni. La eveniment au fost prezenţi printre alții deputatul Simona Bucura Oprescu, viceprimarul oraşului – Aurel Costache, directorul S.C S.Ed.C Mioveni, Nicolae Tudose şi echipa sa, directorul Centrului Cultural Mioveni, Argentina Culcuş, consilieri locali, angajaţi ai Primăriei şi reprezentanţi ai instituţiilor de învăţământ din oraș.
M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii