Web Analytics

FC Argeș pierde rușinos cu 6-0 acasă, în fața CFR Cluj

de | 7.05.2022 22:41 | Actualitate, Sport

La fix 50 de ani de la câștigarea primului titlu, FC Argeș a fost spulberată pe teren propriu de CFR Cluj, scor 0-6, în etapa #8 din play-off. Astfel, CSU Craiova nu mai are nicio șansă să câștige campionatul!

FC Argeș a menajat mai mulți titulari pentru returul din semifinalele Cupei României cu FC Voluntari. CFR a profitat la maximum și mută presiunea pe FCSB, acum la 5 puncte în urma liderului, dar cu un joc mai puțin disputat.

Citește și:VIDEO. Zi specială la FC Argeș. Fanii echipei sărbătoresc în Piața Primăriei

Argeș a ratat prima ocazie în minutul 2, când Honciu a șutat slab din centrul careului. Câteva secunde mai târziu, CFR spărgea gheața. Degajare Letica, prelungire pe spate Debeljuh și finalizare Adi Păun, primul gol din sezon pentru „șeptarul” ardelenilor! 

Apoi, Honciu a comis henț la o fază fixă, iar „centralul” Chivulete a acordat, pe bună dreptate, lovitură de pedeapsă în favoarea campioanei. Nicio emoție cu Ciprian Deac de la punctul cu var.

Citește și Jean Vlădoiu, manager general FC Argeş: „Ca să ne batem de la egal la egal cu primele trei echipe din campionat, trebuie să aducem jucători şi mai valoroşi”

În continuare, Manea de la CFR a marcat superb, cu exteriorul, fără preluare, de la circa 20 de metri. Conturile din prima parte au fost închise în prelungiri de Gabriel Debeljuh, unu la unu cu Greab. 

Debeljuh și-a trecut în cont „dubla” în partea secundă , în timp ce Petrila a consemnat „setul” din Trivale spre final. Pentru Dan Petrescu este cea mai clară victorie obținută în Liga 1 ca antrenor!

sursa: GSP

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Loseri ! Si noi ne gandim sa le facem stadion de miliarde ! Hai baieti cu voiosie catre divizaia C caci acolo este nivelul vostru !

    Răspuns
  2. DEMISIA ,PREPELITA,VLADOIU. GENTEA ESTI PENIBIL😃😆😁😤😪😝😛

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *